Öne Çıkanlar Nihat Kale demet akalın
banner798

Başkanın Jesti Gazeteciyi Sevindirdi

Ünye'nin sevilen gazetecilerinden Ümit Güngör (30) kendine has kişiliği ve üslubu ile Ünye Basını'nın adeta renkli siması haline geldi. Aslen Termeli olan ve bir çok sektörde çalıştıktan sonra yaklaşık 9 aydır Ünye'de basın sektörü içinde bulunan Gazeteci Güngör'e Borsa Başkanı Uslu bir jest yaparak elektrikli motor hediye etti.

İHA Ünye Temsilcisi Hamza Alp ile birlikte çalışan Güngör'ü bisikletle gazete dağıtırken gören Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu'nun motorlu bisiklet teklifine sevinen Güngör, kısa sürede bu sözünü yerine getiren Uslu'ya teşekkür etti.

Şirketten yaklaşık değeri 4 Bin TL olan parayı alarak Terme'de motorlu aracı bayiden alan Güngör, duygularını ise şöyle ifade etti; "gün gelecek dünyayı yüreği güzel insanlar kurtaracak. Beni gazete dağıtırken gören Mustafa Başkan, 'Ümit sen gazeteyi neyle dağıtıyorsun diye' sordu bana bende bisikletle dağıttığımı söyledim. 'Sana üç tekerlekli motor alalım sürebilir misin?' deyince çok sevindim. Sağolsun sözünü tuttu ve bugün onun sayesinde elektrikli motorum var. İnsan olmak ayrıda, yüreği zengin olmak apayrı bir şey. Mustafa Başkana çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.