Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

ÇAMAŞ VE CEVAHİR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
 Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin, Fahriye Çamaş’ın oğulları Fatih Çamaş ile Mustafa, Filiz Cevahir’in kızları Büşra Cevahir hayatlarını birleştirdi.

Gelin ve Damat düğünün yapılacağa salona müzik dansı ve konfeti eşliğinde giriş yaptı. Gelin ve damadın ilk danslarının ardından hareketli şarkılar eşliğinde hem kendilerini hem de salona gelen davetlileri eğlendirmeyi başardılar.

Dansların ardından takı merasimine geçildi. Takı merasiminin ardından eğlence kaldığı yerden devam etti. Gece boyunca gelin ve damadın mutlulukları gözlerden kaçmadı.


Bafra Davet ve Toplantı Merkezi’nde gerçekleşen düğün merasimine, Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Kaya Aşçı, Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral ve çok sayıda davetliler katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.