Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

CAMİ AÇILIŞI MI? KAYA AŞÇI ŞOV MU?

 Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Bafralı İşadamı Kaya Aşçı tarafından Bafra'nın Karaburç Köyü'nde yaptırılan Camii ve Kuran Kursu inşaatı bitirildi.

Açılış ise Cuma günü yapılacak.

 

DİNE DEĞERLER HİÇE SAYILDI…

Cuma günü Bafra'nın Karaburç Köyü'nde açılışı yapılacak olan Şevket Aşçı Camii ve Kuran Kursu hayır işinden çok Kaya Aşçı tarafından resmi bir şova dönüştü. Aylardır propagandası yapılan Cuma günü açılışı yapılacak olan Camii ve Kuran Kursunun açılışının gazetelere boy boy reklamlar verilerek yapılacak olması ise tepki gördü. Bir çok devlet protokolü de günler öncesinden ayağa kaldırılırken, Dini değerler adeta hiçe sayıldığı gözüküyor. Aşçı Ailesi Bafra`da yaptığını hizmetler bellidir. Kendi köyünde ki camii açılışına Samsun  halkını davet etmesi Bafra kulislerinde haydi karaburça öğlen namazı kılmaya gidelim diye tiye alınarak konuşuluyor.

 

BAŞKAN ŞAHİN'E TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz yıllarda OMÜ Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açılışında Kaya Aşçı tarafından yine aynı şov tekrarlanmıştı hatta İstanbul da hizmet veren Aşcı`nın Desteklendiği dernekler Bafra`da ŞOV yapmışlardı ve Aşçı başta Bafralılar olmak üzere Samsunlulardan büyük tepki görmüştü. O dönem de Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i hizmet yapmamakla ve sözünü tutmamakla suçlayan işadamı Kaya Aşçı ilçe de günün konusu olmuş, Zihni Şahin'e yönelik söylemler sonrası tepki alan Aşçı geri adım atmıştı.

 

AŞÇI AİLESİ ŞOV YAPIYOR

 

Karaburç Köyü'nde Camii ve Kuran Kursu gibi dini ibadet yerlerinin açılışı öncesi Kaya Aşçı tarafından yapılan aynı uygulama ve dini değerleri şova alet etmesi Aşçı'ya yönelik tepkileri bu kez daha da artırmış durumda. Kendi köyünde bile bu tip eleştirilere maruz kalan Kaya Aşçı'nın Cuma günü yapacağı açılış öncesi Bafra  kulislerinde şöyle konuşuluyor “Sade ve şatafatsız bir şekilde açılması hem dinen hem de etik olarak daha uygundur. Aşçı ailesi her hayrı Şova çevirmeye başladı. Kendine ŞOV yakışıyor ama etrafındakiler bu Şov`dan yararlanıyor. Aşçı`yı zora sokuyorlar şeklinde konuşuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dağköy 8 yıl önce

19 mayıs ilçesi dağköy mahallesinde ASAL ailesi tarından yapılan camii, lojman,taziye evi gibi bir çok alanı içinde barından dini alan için 2 milyon liradan fazla para harcayan Recep Asal yaptıklarını dilinin ucuna almıyor. bunlar şov peşinde