Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Hürkan ve Gül Muhteşem düğünle Dünya evine girdi
banner852

Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler

Trabzon Çaykara eşrafından Manisa Soma'da ikamet eden Ali ve Fehmiye Aydın çiftinin Halkla İlişkiler Uzmanı sevgili kızları Gül ile Samsun Kavak ilçesi Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarı (merhum) Çerkes Ferit Onuk'un torunu Büyükşehir Belediyesi'nden emekli Erkan ve Hülya Onuk çiftinin oğlu Aydın Kuşadası  Ege Eman BİO Enerji geri dönüşüm tesisi yönetici Hürkan Onuk muhteşem bir tören ile dünyaevine girdi. 

BAŞKAN DEMİRTAŞ ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI
Samsun Fuariçi Derya Kırbahçesinde düzenlenen muhteşem düğünde çiftin nikağını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kıydı. Ege Eman Enerji Genel Müdürü Levent Onuk ve eşi Sevinç Onuk'un çiftin şahidi oldu. Düğüne gelin ve damadın çok sayıda arkadaşı ve sevenleri katıldı.

DEMİRTAŞ: MUTLULUKLAR DİLİYORUM
Yeni hayatlarında genç çifte mutluluklar dilediğini belirten Başkan Demirtaş, "Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Tabi ki evlilik hayatınızda iyi ve kötü günleri birlikte yaşayacaksınız. Yeni hayatınızda karşınıza çıkacak olan engelleri, sorunları birlikte aşacaksınız. Her şeyden önce bu evliliğin sağlık mutluluk ve huzur içinde devam etmesini temenni ediyorum. Saygı, sevgi ve hoşgörünüzü birbirinizden eksik etmeyiniz. Sizlere sağlıklı ve sevgi dolu geçireceğiniz güzel günler, mutluluklar diliyorum" dedi.
Kıyılan nikahın akabinde Başkan Demirtaş,evliliğe adım atan gençlere çeyrek altın,Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettikten sonra katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Salona büyük alkış yağmuru altında giren Gül-Hürkan çifti ilk dansları ile tüm konukları büyülediler. Ayrıca damadın babası Erkan Onuk ve kızı Cansu Onuk'un çerkes dansı ise büyüledi. O anları ise düğüne gelen misafirler cep telefonu ile kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876