Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

HÜSEYİN ACAR KIRMIZI KART MI YEDİ..

Hüseyin Acar 22 Ocak 2012 ve 25 Ocak 2015 tarihli ilçe kongreleri ile Bafra MHP ilçe başkanlığı görevine gelmişti. 25 Ocak 2015 tarihinden itibaren 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere 2 genel seçim Yaşamış 7 Haziran seçimlerinde iktidar şansı da yakalayıp, 1 Kasım seçimlerinde ise MHP`nin oy kaybı yaşaması ve Milliyetçi Hareket Partisinde gidişattan memnun olmayan, halkın isteklerini karşılayacak, çözüm üretecek, bir taze kan arayışı ihtiyacı var değip Meral AKŞER saflarına geçmiştir.

HER ZAMAN MERAL AKŞENER’İN YANINDAYDI.

Hüseyin Acar her palatforumda Akşener’i destekleyip yanında yer almıştır. Siyaseten yapılması gereken her türlü propagandayı yaparak siyasi duruşunu göstermiştir. Akşener’i Bafra’ya getirmiş Bafra halkı ile buluşturmuş bu süreçte defalarca yemek organizasyonları yapmış ve Bafra dışı bir çok Akşener organizasyonuna da katılmış gerek sosyal medyada gerek görsel medyada da gündeme gelmiştir.

HÜSEYİN ACAR KIRMIZI KART MI YEDİ..

Akşener’in her zaman yanında olan ACAR ne oldu da şimdilerde ortalarda yok bir araştıralım dedik baktık siyasete İYİ Parti ile fokur fokur kaynar olmuş.
Hüseyin Acar kırmızı kart yemiş.. Ama….. Akşener’den mi ? yoksa Süslü`den mi ? Yoksa bilmediğimiz ne var? Kulisler şu şekil Bafra İYİ Partide, Hüseyin ACAR hep ben mantığı ile öne çıktığı için saf dışı kaldığı konuşuluyor.

İYİ Parti Kurucu Başkanlığına Bafra`da Hüseyin Acar`ın istendiği Samsun il Başkanın Ömer Süslü`nün istemediği alternatif olarak Hüseyin Acar yerine verilen yeni isimlerin üstünde durulmuştur. Bu isimler Cevat Kambur, Yavuz Selim Muratoğlu, Zafer Bektaş adıdır. Bunun üzerine Zafer Bektaş isminin ağır basması olmuştur. Bunun sebebi ise Hüseyin Acar`ın beraber yola çıktığı arkadaşlarıdır. Bakıldığında bu verilen listede Zafer Bektaş adı tutmuş, zaten Acar ve Bektaş beraber hareket eder şeklinde konuşuluyordu. Ama aldığım yeni havadislere göre ise Samsun’da geçtiğimiz günlerde yapılan İYİ Parti Samsun İl Başkanlığının düzenlediği kurucu il ilçe yönetimlerine verilen yemekte dahil çağrılmaması bu kadar organizasyonun başını çeken Hüseyin Acar`ın kırmızı kart yediğini ortaya koymuştur. Şeklinde konuşuluyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan Uzunalioglu 6 yıl önce

Daha başlamadan mismillah içerideki bu çekişmeler kaynaşmalar daha elbiseyi giyinmeden daraltmaya baslaniliyorsa Allah sonunu hayırlı etsin diyeyim ama pekte iyi olmayacağı ufukta görünür gibi oluyor gore bilenlere gore bu oluşum merkez partisi olarak görünüyordu ama maalesef sanki bir yerlerin devamı gibi görünümde tutum o vaziyet yinede iyi dileklerini belirteyim