Öne Çıkanlar yağ bezesi cerattepe
banner798

İş Adamı Muratoğlu Safını İYİ Parti`den yana Belirledi

 Bafra Genç İşadamları Derneği kurucu başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU Siyasette safını belirledi.

Geçtiğimiz günlerde, Ömer SÜSLÜ Başkanlığında Samsun`da bir Otel’de İYİ Parti Samsun Kurucu İl Yönetimi ve kurucu ilçe başkanları basına tek tek tanıtıldı.
Bafra Genç İşadamları Kurucu Başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU, Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Siyasette safını Belirlemiş oldu.

Bafra Siyasi Kulislerinde MURATOĞLU`NUN Başkanlık yaptığı dönemlerde devamlı adı gündemden düşmüyordu. Bafra Belediye başkan adaylığı, Bafra Ticaret odası Başkanlığı, hatta milletvekilliğine hazırlanıyor şeklinde konuşuluyordu.

MURATOĞLU siyasette Akşener saflarına nasıl geçtiği kimlerin desteği olduğu merak konusu olurken bir kısım siyasetciler ise hiçbir Meral Akşener programına katılmadan nasıl kurucu il yönetiminde Bafra`yı temsil ediyor şeklinde konuşuluyor. İyi Parti İlçe Başkanlığı Kurucu Başkanlığında da adı dolaşan MURATOĞLU son anda İlçe başkanlığı onaylanmamış, yerine İYİ Parti Samsun Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirilmiş. Bafra Ticaret Odası Meclis Başkanı, İş Kadını Nur Aydıner Meral`ında desteklediği siyasi kulislerde konuşuluyor.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.