Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

KIRCALI: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİN BİR OLMASIDIR
Kırcalı mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:
Millet olarak dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek zorlukları aşmak, zor zamanlar ve durumlardan güçlenerek çıkmak, temel hasletlerimizdendir. Bu bakımdan, asırlarca görkemli devletler ve adaletli yönetimler ile dünya sahnesinde yerini almış bir milletiz. Kahraman Milletimiz bugün de tüm zorlukları aşmayıkenetlenerek başarmış, devletimizin sonsuza kadar yaşayacağını bir kez daha ispatlamıştır.

Bayramlar dargınların barıştığı, Kardeşliğin yükseldiği, sevgilerin birleştiği ve gönüllerin bir olduğu ve bu duyguların bir lezzet tadında yaşandığı çok anlamlı ve manevi günlerdir. İnanıyorum ki, fakirin, yaşlının, kimsesizlerin, öksüz ve yetimin yüzünü güldürüp gönlünü almayı bilen milletimiz; bayramın ruhuna uygun biçimde onlar ile vatanımızı borçlu olduğumuz şehit ve gazi ailelerimizi bu bayramda da birlikte unutmayacağız.

Bu duygu ve düşünceler içerisindebaşta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere aziz milletimizin, Samsunlu hemşerilerimin ve İslam âleminin Mübarek Kurban bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, barış ve huzurlar diliyor, saygılarımı sunuyorum.

Av. ORHAN KIRCALI
AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.