Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Samsun Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan mı?

Çıkan haber ve iddialara göre,Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından Büyükşehir’de değişim devam ediyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Görevi bırakıyor.

Bayram bu nedenle veda ziyaretlerine de başladı.Samsun Büyükşehir Belediyesi genel sekreterlik görevine getirileceği konuşuluyor.

İlhan Bayram Kim?

5 Mayıs 1961'de Amasya Taşova'da doğdu. İlk ve orta eğitimini Ankara'da tamamlamış olup, Ankara Atatürk lisesi mezunudur. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 29 Ağustos l983 yılında bitirdi. Bir süre özel sektörde şantiye şefi yaptıktan sonra 7 Mart l984 yılında İller Bankası l5. Bölge (Sivas) Müdürlüğünde göreve başladı. 16 Nisan 1985-31 Mart 1986 tarihleri arasında Yedek Subay olarak askerliğini Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak  Daire Başkanlığı Su-İkmal Şube Müdürlüğü'nde askeri garnizonların içme suyu işleri konusunda yaptı.

Askerlik dönüşü İller Bankası içmesuyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerinin etüd-proje ve kontrollük işlerinde çalıştıktan sonra, 14 Haziran 1996 yılında aynı bölge müdürlüğünde şube müdürü, 31 Aralık 1998'de Bölge Müdür Yardımcısı, 19 Haziran 2000 tarihinde Bölge Müdür vekili, 24 Ocak 200l tarihinde asaleten Bölge Müdürü olmuştur. 20 Şubat 2003 tarihinde İller Bankası 1. Bölge (İstanbul) Müdürlüğüne Bölge Müdür Vekili olarak naklen atandı.

17 Kasım 2005 tarihinde İSU Genel Müdürlüğüne atanan İlhan Bayram evli ve 3 çocuk babasıdır. 2017 yılının Haziran ayından bu yana Koceli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.