banner797
 Bafra Belediye Başkanlığını kazanma yolunda seçimin en güçlü partilerinden biri olan MHP’de 5 aday adayıyla başlayan yarışta her an yeni gelişmeler ortaya çıkıyor.

Anketlerde eski Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın önde çıkması, Nusret Seven ve İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya’ın eşit görünmesi, Aslan Yıldırım’ın siyasi ağırlığı derken heyecanlı gelişmeler yaşandı. MHP Genel Merkezinin anketlerde önde çıkmasına rağmen  Hasan Aslan’ın adaylığına Belediye Başkanlığına 5.kez aday gösterme noktasında tereddüt edip çekince koyduğu konuşuluyor.  Aslan Yıldırım’ın memuriyetten istifa süresi sonunda istifa etmeyip adaylık sürecinden çekildiği izlenimi vermesi ile Nusret Seven’in memuriyetten ve Özgür Topkaya’nın ise Bafra Ticaret ve Sanayi odasında ki görevinden istifa etmesi, gözleri bu iki adaya çevirdi.
Bizim aldığımız bilgiye göre İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya genel merkez tarafından Ankara’ya çağrıldığı şeklindedir. Genel Merkez mi çağırdı ekibiyle kendisi mi gitti bu yakında belli olur.  Ankara’da olduğu ve görüşmeler yaptığı ise kesin.Bu gelişmeler ışığında bizim net bildiğimiz MHP Genel Merkezi Bafra için yeni bir anket yapacağıdır. MHP Genel merkezinin birleştirici bir aday olarak ve Mühendis olması sebebiyle Özgür Topkaya’ya karşı olumlu bir bakış açısı içinde olduğu,  bununla birlikte Nusret Seven’in de MHP genel merkezinde önemli bir ağırlığı ve kabulü olduğu gerçek.
Basın olarak bizim gelişmeler karşısında yaptığımız tahlillerde yanılmaya payımız olabilir. Bizim objektif analizlerimiz bugün itibarıyla şu şekildedir. İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya MHP Bafra Belediye Başkan adayı olarak açıklanırsa bu bizim için sürpriz olmayacaktır.

    ADMİN
 Adem Dilek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.