Öne Çıkanlar Yaşar Saydam cerattepe
banner798

2. Aşılama programı başlıyor

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 81 il sağlık müdürü ile video konferans yöntemiyle görüştü. Bakan Koca, 13 Ocak'ta başlayan aşılama programıyla ilgili bilgiler de verdi.

Bakan Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre; yarından itibaren aşı programının birinci aşamasının ikinci adımına geçiliyor.

"90 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN DE PROGRAM BAŞLIYOR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Yarından itibaren Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar ile bu vatandaşlarımızın bakımından sorumlu kişilerin aşılanmasına başlanacak. Aynı zamanda 90 yaş üzeri vatandaşlarımız için de program yarın başlıyor." ifadelerini kullandı.

90 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLAR EVLERİNDE AŞI OLABİLECEK

Bakan Koca, "90 yaş üstü vatandaşlarımızı sağlık kuruluşlarına getirmeden, aşılamalarını evinde, yerinde organize etmeyi istiyoruz" diye konuştu.

ŞİMDİYE DEK 830 BİNİN ÜZERİNDE SAĞLIK ÇALIŞANI AŞILANDI

Öte yandan "Dünyadaki en hızlı uygulamalardan birini gerçekleştirdik" diyen Bakan Koca, 830 binin üzerinde sağlık çalışanının aşılandığını açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
SağlıkAşıKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.