Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

Yüz yüze eğitime ara veriliyor
banner852

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Bilim Kurulu toplanıyor. Gündeme Omicron varyantına karşı alınabilecek önlemlerin, Turkovac aşılaması olması bekleniyor.

Omicron varyantının Türkiye'de de görülmesiyle vakalar hızla artmaya başladı. Pek çok üniversite yüz yüze eğitimde devam zorunluluğunu kaldırdı.

Hızlı yayılan Omikron varyantının etkisiyle dünya çapında rekor günlük Kovid-19 vakası geçtiğimiz gün tespit edildi. Küresel düzeyde Pazartesi günü kaydedilen 1,44 milyonluk günlük vaka salgının başından bu yana görülen en yüksek rakama işaret etti.

Avrupa'da pek çok ülkede yeniden karantina kararları gelmeye başlamıştı. Noel ve yılbaşı kutlamaları kaldırıldı maske ve aşı kuralları sıkı tutulmaya başlanmıştı.

Dün vaka sayısı 6 bin arttı

TÜRKİYE'de son 24 saatte 368 bin 842 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yapıldı, 32 bin 176 kişinin testi pozitif çıktı, 184 kişi hayatını kaybetti. Türkiye'de bugüne kadar yapılan aşı sayısı toplam 129 milyon 972 bin 508'e yükseldi.

Anahtar Kelimeler:
EğitimKovitCovid
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876