banner798
  KORKU, PANİK, DEDİKODU

15 Temmuz’da Ülkemize Vatanımıza ve Milletimize alçakça saldırı düzenleyen hainler Cumhurbaşkanımız ve Baş Komutanımız Recep Tayip Erdoğan’ın meydanlara inin çağrısıyla Milletimiz tarafından bastırılmıştır. 15 Temmuz’dan sonra Milletimiz Birlik ve Beraberlik içinde meydanlara inmiş olup 27 gün boyunca Demokrasi Nöbeti tutulmuştur.

Darbe sonrası FTÖ/PYD operasyonlar daha hızlı bir şekilde yapılmaya başlanmış olup halen yapılmaktadır. Ancak geriye dönüp baktığımızda 1–17–25 Aralık sürecinden bu yana okul, yurt, vakıf, dershane ve dernek gibi FTÖ/PYD gibi terör örgütüne bağlantılı olan yerler kapatılıp birçoğuna da KAYYUM atanmıştır. Bu süreç halen devam etmektedir. Özellikle 15 Temmuz darbe sonrası süreçte korku, panik, dedikodu ayyuka çıkmıştır. Nöbetlerde gizlenen FTÖ’ cüler bir bir deşifre olup soruşturmalar açılmaktadır. Emniyet teşkilatı Savcılar, Hakimler ve Devletimiz adeta dört bir koldan araştırmalar yaparak bu FTÖ’ cüleri tespit etmek ve yargılamak için Hukuk mücadelesi vermektedir.

SAKEV SİZDE KORKU, PANİK, DEDİKODU’MU VAR

Geçtiğimiz günlerde Samsun Araştırma Kültür Eğitim Vakfı (SAKEV) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çağlayan 11/08/2016 tarihinde bir basın açıklamasında bulundu. SAKEV’ in FTÖ/PYD terör örgütü ile hiçbir bağlantısı olmadığını faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi. 
Şimdi buradan SAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çağlayan’a birkaç soru yöneltmek istiyorum. 

Böyle bir açıklamaya neden gerek duydunuz…
1–17–25 Aralık’tan sonra neden bu açıklamayı yapmadınız…
15 Temmuz’dan sonra yaptınız...
Bugüne kadar Vakıf olarak hiçbir basın açıklamanızı basına yollamazken şimdi ne oldu da yolladınız…
Yoksa öğrenci kayıt dönemi geldi de reklâm mı yapıyorsunuz… 
Vakfınıza yoksa KAYYUM’ mu atandı yoksa öğretmenler soruşturmaya mı alındı, ya da dedikodumu yapıyorlar… 
Sizin sıkıntınız ne biz çözemedik merak edip soruyoruz, bayram değil seyran değil bu açıklama neden…
Sayın Çağlayan suçunuz yoksa sorun yok açıklama yapmanıza hiç gerek yok…
Baş Komutan ne diyor “Yaşın Yanında Kuru Yanmayacak” panik yok… 
Çok ilginç ki hep Cumhurbaşkanımızın Said Nursi ile ilgili konuşmalarını ve resimlerini atıyorsunuz, bunları hatırlatma gereğimi duyuyorsunuz… 
Samsun Araştırma Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanının yaptığı bu basın açıklamasını tamamen Korku, Panik ve Dedikoduyla yaptığınızı düşünüyorum. O zaman dernekler kurumlar vakıflar vs herkes bir açıklama yapsın bizim bağlantımız yok, bence böyle bir açıklama yapmanızın bir anlamı yok 15 Temmuz Darbe gününü kınasanız daha makbule geçerdi. Sağduyulu vatandaşa seslenmeyin, bir bağınız yoksa zaten sorun yoktur. Bir bağınız varsa bunu sağduyulu vatandaş değil Devletimizin yüksek mercileri ortaya çıkarır…

A.D
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876