banner798
Geçtiğimiz haftalarda bu anlamı taşıyan sözleri kaleme almıştık ve yine aynı yere geldik. Geçen hafta AMASYA maçını alabilse idik bu hafta ve önümüzdeki haftalarda bu stresi yaşamayacaktık. Geçtiğimiz maçlara nazaran bu maçın sahaya çıkan ilk 11 incelediğimizde büyük ekseriyette iyi bir kadro çıkmış diye söylenebilir. Ama, detaylarla her futbolcuyu masaya yatırdığınızda tehlikeli bir profil yapısının çıkacağının işaretleri benim için vardı desem yalan olmaz.
 
Oyuna aslında iyi başladık ve ilk dakikalarda 20 dakikalık bir üstünlük sağlayarak golü de bulduk.SAMET golü alt yapı futbolcularına gösterilecek bir şekilde atarak her şey iyi gidecek gibi mesaj verdi. Ama ne oldu ise golden sonra yukarıda bahsettiğimiz futbolcu profil uyumsuzluğu baş göstermeye başladı. GÖKHAN ve HÜSEYİN ikilisindeki uyumsuzluk hat safhaya çıkarken, Hüseyin savunma anlamında takıma çok fazla katkı yaparak adeta rakibe tek başına direniyordu.
 
Savunmada yapılan kademe hatalarını bireysel olarak ele alınca faturayı YUSUF ödemek zorunda kaldı. Tekrar galibiyet golünü atınca herkes işler düzelir diye umut etmeye başladı, oysa Yusuf değişikliği çok büyük bir hata olarak nüksedeceğini hocalarımız maalesef fark edemedi. Futbolda bazen günlük veya maçlık tedavileri gerektiren durumlar ortaya çıkar, işte bu gibi kaos durumlarında yapılacak futbolcu değişiklikleri ve oyun içi müdahalelerle maçı çok rahat kendi lehimize çevirmemiz mümkün olabilir. GÖKHAN adeta beni oyundan almanız gerekir diye bağırıyordu ve eğer oyuna BERKANT’ı koyuyorsan bir değişikliği daha aynı anda yapmak lazımdı.
 
Tabiî ki bu görüşler bana aittir ve kimsenin alınmasına gücenmesine gerek yoktur. Ama durum budur ve elimizde bulunan bütün kredileri iki maçta harcamış bulunduk. Bazı oyuncular vardır saha ebatları ile ilgili sorun yaşar bazı futbolcular vardır, zemin ile ilgili sorunlar yaşar vede bu sıkıntılarla ilgili analizi yapacak mercii bellidir. Yine şampiyonluğun en büyük adayı bizim takım ama işi biraz daha ciddi olarak ele almalıyız. Bazen lider olmanın sıkıntıları vardır ve taşımak zordur. Bu anlamda bazı futbolcular ve hocalar KATALİZÖR görevi üstlenirler. Fakat bizim takımda YAŞ günü eğlencelerinden artık gına geldi ve iş anlamını yitirmeye başladı.
 
Aslında oyunumuzdaki bazı teknik ayrıntılarla ilgili analizlerde yapmak isterdim ama maçın stresi ve maç sonrası yaşananlar atmosferin değişmesine vesile oldu.
 
Maç içinde ve maç sonrasında her Bafralı ve samsunlu taraftarlar kenar yönetimdeki yanlışlık lar üzerinde hem fikir olarak şikâyetlerini dile getirirken, üzüntülerini yaşayanlar ise birbirlerini üzmeye başladılar. Ve hiç iyi olmadı bizlere yakışmadı.
 
Ayrıca maç sonunda genel kaptan AHMET OĞUZ’a çocuğunun yanında yapılan hareketler hiç hoş olmadı. Takımı çalıştıran Ahmet değil ki ona hesap soruyorsunuz. Bu DAVRANIŞLARDAN AKŞAM OLUNCA HERHALDE HERKES ÜZÜLÜP GEREKEN DOĞRUYU YAPACAKTIR.
 
Önümüzdeki maçlar yine bizim lehimize ama biz ŞAMPİYON olmak isteyen var mı diye hala başka bir takım aramakta ısrar ediyoruz. Herkes sakin olsun arkadaşlar, ilk defa  maç oynamıyoruz.Sonuçlar hoşuna gitmiyorsa gerekeni yaparsın her şey yine akışında devam eder ama kavga asla iyi değil.SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.