Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

18-0’Lık bir galibiyet ile Samsun Cumhur İttifakı diyecektir

“18-0’LIK BİR GALİBİYET İLE SAMSUN CUMHUR İTTİFAKI DİYECEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25.  Dönem Kayseri Milletvekili ve MYK Üyesi Süleyman Korkmaz, Samsun’da parti teşkilatları ile seçim çalışmalarına katıldı.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel merkezi tarafından oluşturulan heyetler illerde ki çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Kayseri Milletvekili ve MYK Üyesi Süleyman Korkmaz, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ile birlikte Terme, Çarşamba, Tekkeköy, İlkadım ve Atakum ilçelerinde çalışmalar yaptı. 3 gün süren program kapsamında ziyaret edilen ilçelerde Cumhur İttifakının ve 31 Mart seçimlerinin sadece bir belediye başkanlığı seçimi olmadığının önemi anlatıldı.

Korkmaz; “Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda illerimizi ziyaret ederek 31 Mart seçimleri ile ilgili Cumhur İttifakının önemi anlatıyor ve vatandaşlarımızın Cumhur İttifakına destek vermesini istiyoruz. 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimler için hep birlikte çok çalışıp istediğimiz sonucu alacağız. Burada geçirdiğimiz 3 gün boyunca gözlemlerimize göre Samsun’da ittifakın Üyesi olan her iki parti teşkilatı ve belediye başkan adaylarının birbirleri ile olan uyumu bizlerin sonucun Cumhur ittifakının kazanacağı konusunda şüphemizin olmadığını da gösterdi. Teşkilatlarımız ittifakın gereğini yerine getirmekteler öz verili bir çalışma hâkim tüm teşkilatlarda. Cumhur İttifakı Allah’ın izniyle Samsun’da başarı ile çıkacağından şüphem yok. Samsun’da Cumhur İttifakı’nın uyumu AK Parti ve MHP teşkilatlarının uyumu bunu getirecektir. 18-0’lık bir galibiyet ile Samsun Cumhur İttifakı diyecektir” dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise Ankara’dan gelen heyete çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini ifade ederek, teşkilatların toparlandığını seçimlere özverili bir çalışma ile hazırlandıklarını aynı zamanda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.