Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

18 yıl büyük bir gönül, aşk, sevda yolculuğuydu


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  bayramlaşma programlarında AK Parti'nin Kuruluşu'nun 18. Yıldönümü nedeniyle önemli mesajlar verdi.
İlçelerdeki bayramlaşma programlarına katılan  AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, teşkilat üyeleri, partililer  ve vatandaşlarla bayramlaştı. Ladik, Havza ve Vezirköprü ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Yılmaz,  'Bayram Paylaştıkça Güzel' vurgusunu yenileyerek Kurban Bayramı'nı kutladı.


Programında AK Parti'nin Kuruluşu'nun 18. Yıldönümü nedeniyle halka, vatana büyük hizmet yolculuğuna vurgu yapan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 14 Ağustos 2001’de ülkenin puslu günlerinin aydınlığa dönüşmesi için millet, bayrak ve vatan sevdalısı kadroların büyük bir mücadele için AK Parti çatısı altında önemli bir yolculuğa çıktığını söyledi.


"YÜREKLER ORTAYA KONULDU"


AK Parti'nin halkın içinden doğan, halkın kendi kurduğu bir parti olduğunun altını çizen Milletvekili Yılmaz, "Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gören, vatanını ve milletini baştacı yapan, güçlü, müreffeh bir Türkiye için, demokrasi vurgusuyla, kalkınma, üretim hedefiyle büyük bir mücadele başlatıldı. Milli Kalkınma Seferberliği'nin ne olduğunu AK Parti iktidarı döneminde hepimiz gördük, yaşadık, destek verdik. Bu büyük dava, hizmet yolculuğunda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'de yeni bir dönem başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük mücadelesi, yüreğini ortaya koyarak çalışması, AK kadrolarla birlikte milletimizin büyük desteğiyle damla damla büyüdü 'Güçlü Türkiye' serüveni günümüze kadar geldi. Aslında bu büyük bir gönül, aşk, sevda yolculuğuydu." diye konuştu.


"HER ALANDA KALKINMA DEVAM EDECEK"


Türkiye'nin bir saniye bile kaybedecek vaktinin olmadığının bilincinin hiçbir zaman unutulmadığını ifade eden Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "AK Parti kurulduğu günden buyana kendini milletine adamış, hayallerinin gerçekleşmesi için büyük mücadeleler vermiştir. Bir çok engellemelere, kumpaslara, saldırılara, darbe girişimlerine rağmen halkımızın büyük desteğiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hepsi bertaraf edilerek Türkiye'nin, halkımızın, geleceğimizin kazanması sağlanmıştır. Artık kendine büyük hedefler koyan bir Türkiye var.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize çok çalışarak hep birlikte ulaştıracağız. AK Parti teşkilatı olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ekonomi, hak ve özgürlükler, demokrasi, güvenlik, istihdam, sosyal politika, kültür, sanat, savunma sanayi her alanda kalkınma, gelişme durmadan devam edecektir. Özellikle gençlerimiz bizim için vazgeçilmezdir. Her zaman önceliğimiz olacaktır." 


"YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK"


18. yıl kutlamalarında "Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18" temasının önemine vurgu yapan Yılmaz, "Buna bir yenilik, hizmette daha aktiflik, muhasebe, büyük birliktelik gibi bir çok mana yükleyebiliriz. Türkiye'ye olan sevdamız hep diri, canlı hiç bitmeyecek anlamını taşımaktadır. Bunlar sözde değil, özde, uygulamada her alanda görülmekte, görülmeye de devam edecektir. Halkımız bize her zaman güvendi inandı. Bu güven sorumluluğumuzu daha da artırmakta, hepimize her bir ferdimize önemli sorumluluklar yüklemektedir. Milletimizin, devletimizin yararına olan her çalışmanın öncülüğünü yapmaya devam edeceğiz. Her zaman halkımızın yanımızda olduğunu bilmek, birlikte el ele bu kutlu yolda ilerleyeceğimizi hissetmek gücümüze güç katmaktadır." şeklinde konuştu.
Yılmaz, 15'incisi düzenlenen Vezirköprü Kültür, Sanat, Doğa ve Turizm Festivali'ne de katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.