Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENİ

Tören 15 Temmuz Millet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.
Törenin ardından gazilere ve yakınlarına çiçek takdim eden başkan Topaloğlu, “Ülkemizde özgürce yaşayabilmeyi kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar bağımsız yaşatmak uğruna gösterdikleri kahramanlıklarını hiçbir zaman unutmayacağız. Gazilerimiz ile gazi ve şehit yakınlarımıza sahip çıkmak itibarlarının korunması ve hak ettikleri koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapmak öncelikli görevlerimiz arasındadır." dedi.

Törene 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, daire amirleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.