Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

19 Mayıs Belediye Başkanı’ndan Yeni Kaymakama Ziyaret.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçesinde yeni göreve başlayan Kaymakam İbrahim Civelek’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Kaymakamımız Sayın İbrahim Civelek beyefendiyi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledim. İlçemiz her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Bu gelişime katkı sunan önceki kaymakamlarımıza teşekkür ederken, yeni kaymakamımız Sayın Civelek ile güzel hizmetlere birlikte imza atacağımıza gönülden inanıyorum. ”Dedi.

Başkan Topaloğlu Kaymakam İbrahim Civelek’e belediye projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Civelek, Başkan Topaloğlu’na ziyareti için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.