Öne Çıkanlar Bafra Ovası Ayasofyai Kebir Camii
banner798

19 Mayıs Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yeni aldıkları çöp kamyonlarının ilçe halkına hayırlı olmasını dileyerek,” Yeni çöp kamyonlarımızla ilçemizde çöpler daha hızlı toplanacak. Böylece daha modernize edilmiş ve daha temiz bir ilçe olacağız ”dedi.

Bir adet zabıta aracının siparişinin verildiğini, ay sonunda bu aracında geleceğini söyleyen Başkan Topaloğlu sözlerine şu şekilde devam etti.” Yaptığımız bütün işlerde, alımını gerçekleştirdiğimiz tüm hizmet araçlarında ilçenin sağlığı ve daha kaliteli, hizmet görmesi adına ne gerekiyorsa tüm çalışmalarımızı buna göre tasarlanarak gerçekleştirmekteyiz. Yeni araçlara ihtiyaç duyuldukça bu araçlar alınarak, araç filomuzu daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. Araçlarımız tüm 19 Mayıs’lı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
Samsun19 MayısAraç Filosu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.