Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

19 Mayıs Belediyesinde dezenfekte çalışmalarında 15. gün

19 Mayıs Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, olası viralenfeksiyon ve salgın hastalıklarına karşı ilçedeki dezenfekte işlemlerine aralıksız 15 gündür devam ediyor.

İlçedeki toplu kullanım alanları, camiler, okullar başta olmak üzere, çay ocakları, spor salonları, öğrenci yurtları, umuma açık tuvalet ve lavobalar, taksi durakları ve taksiler, Samsun Üniversitesi Ballıca Yerleşkesinde bulunan binalar, kyk yurdu, devlet hastanesi, tüm resmi kurum ve kuruluşlar, öğrenci servisleri başta olmak üzere aralıksız sürdürülen dezenfekte çalışmaları, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ilçeler arası dolmuş hatlarıyla devam ediyor.

Çalışmaların devam ettiğini ve süresinin olmadığını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Panik yok, tedbir ve hijyen var. Bizler yılın belirli periyotlarında gerçekleştirdiğimiz dezenfektan çalışmalarını bu yıl dünyayı saran corona virüs nedeniyle daha da sıklaştırdık. Aralıksız çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızdan, Sağlık Bakanlığı tarafından virüsle mücadele noktasında yapılan açıklamaların dikkate alınması ve hijyen koşullarının oluşturulması için azami özen gösterilmesini istiyoruz.’’dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.