Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

19 Mayıs İlçesinde Geleneksel Bayramlaşma
banner852

Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen programa, 61. Hükûmet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kaymakam Vekili Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Tüm 19 Mayıs halkının kurban bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu vatandaşlara bir de müjde verdi. 


Hastane temeli atılıyor.


İlçede yeni bir devlet hastanesinin temelinin bayramdan sonra atılacağını açıklayan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; " 19 Mayıs ilçemiz Türkiye'nin en huzurlu ilçelerinden biri, bu huzuru birlik ve beraberligimizden alıyoruz. Bir ve beraber olarak bu ilçeye hizmet ediyor ve her geçen gün bir hizmeti daha ilçemize kazandırıyoruz. Bayram tatilinden sonra Devlet hastanemizin temel kazı çalışmaları başlıyor ve bir yıl içerisinde de tamamlanması planlanıyor. İlçemize hayırlı olsun."dedi


İlçemiz bir çok hizmeti Sayın Bakanımız Suat Kılıç döneminde üst seviyede almıştır. Onun sayesinde 19 Mayıs ilçemizin isminin bütün bakanlıklarda bıraktığı izin meyvesini almaya devam ediyoruz. Kendisine huzurunuzda teşekkür ediyorum."dedi


Kaymakam Namık Kemal Nazlı konuşmasında; " Bu topraklar kolay devlet olmadı. Bu kutlu yürüyüşümüz insanı insan olduğu için, birlik ve beraberliği bırakmadığımız için bu çağa kadar geldik. Bundan sonra da bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bu güzel bayramlaşma programı için sizlere teşekkür ediyorum."dedi


61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç konuşmasında; " 3 kasım 2002 'den bu yana 17 yıldır her ramazan ve kurban bayramında siz kıymetli hemşehrilerimle bir arada olduk. Bizler burada coşkuyla bayramlaşma programımızı gerçekleştirirken, bugün Cudi'de, Gabar'da, Sınır ötesinde, Türkiye'nin  birliğine dirliğine zarar gelmesin diye gözünü kırpmadan eli tetikte olan kahraman evlatlarımız var. Öncelikle güvenlik güçlerimizin bayramları mübarek olsun. 


Kılıçarslanlar, Sultan Alpaslanlar zamanında Malazgirtte 1071 yılında Anadoluya girdiğiniz yıldan bu yana düşman yanı başımızdan eksik olmadı. Hainler bazen içimizden geldi bazen dışımızdan geldi. Ama hain içimizden de çıksa dışardan da gelse milletimizin birliği dirliği Türk milletinin bütün unsurlarıyla tek yumruk olarak düşmanın başına indirdiği darbeler düşmanın bu topraklarda hakim olmasına fırsat vermedi. Hain FETÖ olarak da gelse, hain PKK olarak da gelse, hain ASALA olarak da gelse, DAEŞ olarak da gelse hiçbir zaman milletimizin dirayeti karşısına bu bayrak bu topraklardan inmedi, ezanlar dinmedi. Siyasî görüşümüz inancımız etnik kökenimiz ne olursa olsun. Bizim tek yumruk olmamızın önemi çok büyük. Türkiye'nin insanı kendi kendine yetebildiği gibi, bu ülkenin insanı 4 buçuk milyon Suriyeli, Afgan, Özbek gibi muhacir unsurlara da ev sahipliği yapabiliyor iş ve ekmek verebiliyor. Dünyanın dört bir tarafında insanlar kıtlık içerisinde inliyor. Gazze'de, Myanmar da, Yemen de, Bangladeş de Keşmir de Doğu Türkistan’da böyle. Hamdolsun Türkiye'den yüzbinlerce kurban Diyanet, Kızılay, İHH gibi birçok sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kurbanımızı paylaşıyoruz. Türkiye yardım alan değil yardım ulaştıran güven ülkesidir.


Biz 81 vilâyetinizle tek yumruk olan bir milletiz.


19 Mayıs ilçemiz de bir barış adası, Türkiye'nin sorunsuz nadir ilçelerinden biri. Bizler bir ve beraber oldukça bütün işler kolaylaşacak. Tüm hizmetler görülecek. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bayramımız Mübarek olsun.’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876