Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

19 Mayıs'ta Kan Bağışı ve Kök Hücre kampanyasına destek

Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi İl Sekreteri Ahmet Ali Bulut, Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve 19 Mayıs Temsilcisi Bayram İşbilir, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, kan bağışı ve kök hücre kampanyası hakkında bilgi verdi.

Türk Kızılay’ının büyük bir başarı ile sürdürdüğü kan bağışı ve kök hücre çalışmalarına bir destek de 19 Mayıs Belediyesi’nden geldi. Belediye çalışanları kan bağışı ve kök hücre konusunda bağışta bulundu. 

Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi İl Sekreteri Ahmet Ali Bulut ,“Kan bağışının hem kendinize, hem de insanlığa büyük katkısı var. Yani sizlerden alınan bir ünite kan, üç hastaya hayat oluyor. Ayrıca Sağlık Bakanlığı ile ortak bir çalışma yaparak, TÜRKÖK Projesiyle kök hücre bağışını da başlattık. Bu anlamda da yılda birçok donöre ulaşmaya çalışıyoruz” dedi. 

Türk Kızılay’ının çok önemli faaliyetlere imza attığını belirten, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu Türk Kızılay’ının daima destekçisi olacaklarını belirterek bu gün başkalarının yarın bizim kan veya kök hücre ihtiyacımız olur. Bu anlamda farkındalık oluşturmanın doğru olacağı kanaatindeyim. Bu en büyük insanı görev diye düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu konunda hassas olmaya davet ediyorum. Bu gün burada bağışta bulunan personelime ve herkese bu anlamda teşekkür ediyorum dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.