Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

19 Mayıs'ta Sıfır Atık projesine destek
banner852
İlk Bez Çanta Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a Hediye Edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen Sıfır Atık Projesine bir destek de 19 Mayıs Belediyesinden geldi.

İlk Çanta Karaaslan’a

İlçede ücretsiz olarak dağıtılacak olan bez çantaların ilki 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a hediye edildi. Bez çantaları çok beğendiğini belirten Karaaslan,’’ Sıfır atık projesine destek vererek, şahsıma bez çanta hediye eden ilk belediye olan 19 Mayıs Belediyesine ve Belediye Başkanımız Osman Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Bin Adet Dağıtılacak.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; ‘’ Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin öncülüğünde başlatılan Sıfır Atık Projesine destek amacı ile hazırladığımız bez çantalarımızı dağıtmadan önce ilk olarak proje öncülerinden olan Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Samsun Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan Hanımefendiye hediye ettik. Ham bez kumaştan yapılmış olan çantalarımızı çok beğendiğini belirten Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum. Bin adet hazırladığımız çantalarımızı ilçemizde ücretsiz olarak dağıtmaya başlayacağız.’’ dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876