Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

19 Mayıs’a Yeni Devlet Hastanesi

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ”Yeni devlet hastanemizin temel kazı çalışmaları önümüzdeki hafta başlıyor. İnşallah bir yıl içerisinde yeni devlet hastanemize kavuşmuş olacağız. İlçemize hayırlı olsun “.Dedi.


Başkan Topaloğlu,” 19 Mayıs devlet hastanesi toplamda 40 yatak kapasiteli olacak. Modern mimari yapıya sahip olacak olan hastane güçlü alt yapı ve teknolojik imkânlarla donatılacak. Yaklaşık 8 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek olan hastanede diyaliz ünitesinden, ağız ve diş sağlığına yönelik hizmet verecek ünitelere kadar her detay düşünüldü. Ameliyathane ve yoğun bakımında yer aldığı hastanede sosyal donatı alanları ile birlikte geniş otopark alanı da inşa edilecek” Dedi.


19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yüklenici firma sahibi Umut Sayar 'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.