Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

19 Mayıs'da Covid-19'a Karşı Yeni Önlemler

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında devam eden önlemlerimize yeni önlemler ekledik. Pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımızaHES kodu alma zorunluluğu getirilmiştir. HES kodu olmayan pazarcı esnafın pazarda satış yapmasına müsaade edilmeyecektir. Pazar yerine kontrolsüz girişlere müsade edilmeyecek ve girişlerde HES kodu kontrolü yapılacaktır. HES kodu olmadan pazar yerine giriş olmayacaktır. Vatandaşlarımızın kısıtlamanın olmadığı günlerde dezorunlu olmadıkça evden çıkmamaya gayret göstermelerini, alınan tüm tedbirlere uymalarını rica ediyorum” dedi.

26 Şubat tarihindenitibaren ilçedekiapartmanların ortak kullanım alanlarını ücretsiz dezenfekteeden,19 Mayıs Belediyesigünlük olarak hastane, eczane, taksiler, minibüsler, bankamatikler gibi halkın yoğun olarak kullandığı tüm ortak alanları dezenfekte ediyor ve bu alanlara dezenfektan üniteleriyerleştiriyor. Her gün denetlemelerini aralıksız olarak sürdürürken, 20 Eylül tarihinden itibaren belediye girişinde HES kodu uygulaması da yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.