Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağı ile 'Gençlik Yürüyüşü'
banner852

SAMSUN'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97'nci yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Gençlik Yürüyüşü' düzenlendi. 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağı, gençlerin ellerinde taşındı.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan 'Gençlik Yürüyüşü'nde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Yaklaşık 5 Retrobet bin kişinin katıldığı yürüyüşte, 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağı taşındı. Lise ve İstiklal Caddesi'nden geçen kalabalık, 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Bayrağa uzanan eller kırılsın', 'Vatan, millet, bayrak bizim' diye slogan attı. Güzergah üzerindeki ev ve işyerlerinde bulunan vatandaşlar da, kalabalığa alkışlarla destek verdi.

Gençlik yürüyüşü, yürüyüşün başladığı Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876