Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları
banner852

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in  ´24 Kasım Öğretmenler Günü´ Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün siz öğretmenlerimiz olduğuna işaret etmiştir. Hayatımızı doğru yönde şekillendirmede bizlere yardımcı olan, 6ps.me, bizlere bilmediklerimizi öğreten, bildiklerimizi ise daha iyi anlamamıza vesile olarak bizleri yetiştiren öğretmenlerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. Değerlerini bilip onlara sahip çıkan, erdemli, hoşgörülü, insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler yetiştirme hedefimize, sizlerin gayret ve fedakârlıkları olmadan ulaşabilmemiz mümkün değildir.
 
Geleceğimizin mimarı sevgili çocuklarımızı, gençlerimizi siz fedakâr öğretmelerimize emanet ediyoruz. Bu millet, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşüne azimle devam edecektir.
 
Emek verdikleri her anın kıymetini bildiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit düşen tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

                                                                                            Cevdet ERTÜRKMEN
                                                                                                   Kaymakam

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Kılıç mesajında şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti devletininin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği’ni kabul ettiği gün olan 24 Kasım 1928’den günümüze kutlanan Öğretmen Günü’nün tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim.

Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, geleceği inşa etmek ve gelecek nesilleri yetiştirmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Öğretmenlerimiz; bilgelikleri, erdemleri ve mesleki donanımları ile öğrencilerimizi topluma faydalı bireyler haline getirerek, yarınlarımızı şekillendirmektedirler. Bu sebeple geleceğimizin teminatı evlatlarımıza emek veren her bir öğretmenimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ülkemizin dört bir yanında, vatan her karışında görevlerini hakkını vererek yerine getiren öğretmenlerimizi, hayatlarının her anını eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te hain terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda şehit olan Ayşegül Alkan öğretmenimiz başta olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum.”

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

"Öğretmenler bir ülkenin, milletin aydınlanması, gelişmesi, bireysel tekamülün sağlanmasının önemli temel taşıdır. Öğretmenlerimiz her daim aldıkları bilgileri yeni nesillere aktarmak, onların en iyi eğitimi alarak örnek bireyler olması için büyük gayretler sarf etmiş, başarı da sağlamıştır.

Bir ülke için eğitim ve ana gövdesi öğretmenlerimiz çok önemlidir. Bir devleti oluşturan unsurların ayakta kalabilmesi, gelişmesi ve güçlenmesi için eğitimli, bilinçli ve her yönüyle düzgün bireylere ihtiyaç vardır. Şuan ülkemiz her alanda eğitimli, kişilikleriyle örnek teşkil eden, öğretmenlerinden aldıkları bilgileri en doğru şekilde kullanan fertleriyle yükselişini sürdürmektedir.

Öğretmenlerimizin yetiştirdiği her bir Türk genci, görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek ülkesi, milleti için var gücüyle çalışmakta, hayatını bu şekilde yönlendirmektedir. Okullarımızda çocuklarımızın en iyi eğitimi alması için öğretmenlerimizin verdiği katkı büyüktür. Devletimizin eğitim için sağladığı imkanlarla, öğretmenlerimizin görev ve sorumlulukları birleşerek eğitim kalitemiz her geçen gün artmaktadır. Bir öğretmenin 'öğreten' kimliği ise her zaman devam etmekte, okulda ve özel hayatlarında bu sürmektedir. Her yönüyle örnek olan öğretmenlerimizin her bireye doğruyu göstermek ve yönlendirmek gibi özel bir sorumluluğu vardır. Öğretmenlerimiz hepimiz için çok değerlidir. Onlara saygıyı, sevgimizi her zaman göstermeli ve hayatımızda ne kadar önemli rol aldıklarını hiç bir zaman unutmamalıyız.

Emanet ettiğimiz yavrularımızı yetiştiren öğretmenlerimize her zaman destek olmalıyız. Bu milli bir sorumluluktur. Özellikle gençlerimiz öğretmenlerinin değerini çok iyi bilmeli, saygı ve sevgi yönünden hiç bir eksik davranış içerisinde bulunmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularla kutlarken, ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. "

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876