Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 19 Mayıs İlçesinde kutlandı.
banner852

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz '' Cumhuriyeti Nasıl Kurduk'' konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 19 Mayıs İlçesinde kutlandı.

15 Temmuz Millet Meydanında İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek'in tebrikleri kabul etmesiyle başlayan program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek konuşmasında; '' Bugün geçmişimizden aldığımız güçle, ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürürken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Milletinin Karakterine ve Geleneklerine En Uygun İdare” olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere şanlı ecdadımızı, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet; minnet ve şükranla yâd ediyor, aziz milletimin, hemşerilerimin, yarınımız, umudumuz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sizleri; en kalbi duygularla sevgi ve saygıyla selamlıyorum.''dedi

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada, Ülkemizin aydınlık geleceğinin temelini oluşturan Cumhuriyet, Milli Hâkimiyettir ilkesiyle yola çıktığımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı Kurtuluş ve İstiklal ateşiyle başlayıp, Cumhuriyetin ilanı ile nihai hedefine ulaşmış Türkiye Cumhuriyetinin 97. yılına büyük bir gururla ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Pandemi döneminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve şimdi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında evlerinde olan gençlerimize bayram coşkusunu yaşatmak için düzenlediğimiz yarışmalarda çeşitli hediyeleri, ülkemizin geleceği gençlerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.''dedi.

Konuşmaların ardından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yılı münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında derece alan öğrencilere tablet hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876