Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner798

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Chp Parti Meclisi Üyesi Ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’nun ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ Mesajı

“Onurlu bir milletin, ulusal birlik ve beraberliğinin eseri olan; büyük önderimiz Atatürk’ün 10.Yıl Nutku’ndakiveciz ifadesi ile "en büyük bayramımız" olan Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.

Bugün; bir asır önce büyük bedeller ödeyerek elde ettiğimiz bağımsızlığımıza, 98 yıl önce kuruluşunu ilan ettiğimiz Cumhuriyetimize, ilk günkü kararlılığımızla sahip çıktığımızı bütün dünyaya haykırıyoruz.

Ve bizler, Cumhuriyet’e ve o büyük devrimin mimarına olan borcumuzu, çok daha fazla çalışarak, ulusal birliğimizi tahkim ederek, kader birliği duygumuzu pekiştirerek, ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturarak ödeyebileceğimizi biliyoruz!

Ve bunu mutlaka başaracağız.

Çünkü biz, esarete boyun eğmemiş, Cumhuriyet Devrimi’ni gerçekleştirmiş, 'kader birliği' yaparak yedi düveli bu topraklardan def etmiş bir ulusun ferdiyiz.

Gücümüzü de Cumhuriyet'imizden, Cumhuriyet devrimlerinden alıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle;Bağımsızlığımızın, ulusal egemenliğimizin, birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Cumhuriyet’imizin ilanının 98. yılını kutluyor, ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, mücadele arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Neslihan HancıoğluChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.