Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

31 Mart Seçimleri Kilit Önemde
banner852
 AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti’nin yayın organı Türkiye Bülteni’ne verdiği röportajda “çevreye dost ve insana saygılı seçim kampanyası”, AK Parti Belediyeciliği ve yerel seçimlerin Türkiye için önemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“AK Parti Belediyeciliği Çözüm ve Hizmet Odaklıdır”

1994’te Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başlayıp 2001’de AK Parti’mizin kuruluşuyla tüm yurda yayılan AK Parti Belediyeciliği’nin özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim ve gönüllere dokunmak olduğunu ifade eden Karaaslan, “Hizmet ve millet odaklı AK Parti Belediyeciliği’nin esasını; sorun değil çözüm, mazeret değil hizmet oluşturmaktadır. İstişare ve ortak aklı önceleyen yaklaşımıyla sorunları kaynağında çözme ve alternatif yollar geliştirerek hizmet perspektifini genişletme AK Parti’nin belediyecilik anlayışının temelini oluşturmaktadır. AK Parti; siyasetini milletle ve millet için yapar. 2004’ten bu yana girdiğimiz 3 yerel seçimde önceliğimizi milletimizin ve şehirlerimizin beklentileri oluşturdu. Mart ayında gerçekleştireceğimiz mahalli idareler seçimlerini, “Gönül Belediyeciliği” anlayışımızın da rehberliğinde ilişkilerimizi, sunduğumuz hizmetler ve güven duygusuyla her geçen gün daha da güçlendirdiğimiz milletimizin ve şehirlerimizin yaşam kalitesini yükseltecek çok önemli bir aşama olarak görüyoruz. Bu nedenle AK Parti’nin her kademesindeki tüm kadrolarına, değerli yol arkadaşlarımıza düşen, seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kala sahadaki çalışmalarında samimiyet ve gönül diliyle kurduğu iletişim sayesinde milletimizin gönlünü kazanmak ve millet anlayışıyla gönül köprülerimizi daha da sağlamlaştırmaktır.” görüşünü paylaştı.

Çevreye ve İnsana Saygılı Seçim Kampanyası

“Biz çevreyi sadece koruma perspektifiyle değil aynı zamanda sürdürülebilirlik ekseninde çok farklı başlıklarda ele alıyoruz.” diyen Karaaslan, “Çevreciliği sözde değil özde olan, çevre dostu uygulamaları hayatın her alanında yaşama geçirmeyi öncelikli politika olarak belirleyen, yerel yönetim anlayışına ve uygulamalarına da bunu yansıtan, çevreyi şehir ve kültürden ayrı değerlendirmeyen, bünyesinde Genel Başkan Yardımcılığı düzeyinde Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı bulunan tek siyasi parti olarak 31 Mart 2019 seçim sürecinde insan ve çevreyi merkezine alan, doğaya dost, israfın önüne geçecek, her türlü kirlilik unsurundan arındırılmış yeni bir bakış açısını hayata geçireceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu ve AK Parti olarak vakit kaybetmeden hazırlıklarına başladığımız, geçmiş dönemlerde sıklıkla maruz kaldığımız görüntü ve gürültü kirliliğine neden olan, plastik unsurların çokça kullanıldığı kampanya usulüne son vererek, bir siyasi parti olarak görünür olmaktan ziyade çevreyi önceleyen bakış açımız konuya yönelik samimi tutumumuzun en önemli göstergelerinden biridir.” dedi.

“31 Mart Seçimleri Kilit Önemde”

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk yerel seçimleri olma özelliği taşıyan 31 Mart seçimlerinin yeni Hükümet Sistemi'nin Türkiye genelinde ortaya çıkan ve hayatın her alanına yansıyan katkılarının yerelde de görülebilmesi açısından son derece önemli bir seçim süreci olduğunu anlatan Karaaslan, “2019 yılı aynı zamanda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’da Samsun’a çıkışıyla yurdun dört bir yanına yayılan Milli Mücadele ruhunun 100. yılı olması vesilesiyle hem şehrimiz hem de ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. 1919’dan 2019’a geçen bu dönemde önümüzdeki yüz yılı planlamanın ve ortaya koyduğumuz, her biri tarihi bir dönüm noktasının sembolü olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmanın çabası içindeyiz. Ülkemizi Cumhuriyet’imizin 100. yılına güçlü ve kararlı bir şekilde taşıyacak hedeflerimize ulaşmamızda kilit rol oynayacak yerel seçimleri, aziz milletimizin bizlere emaneti olan Cumhur ittifakının taşıdığı anlam ve bu yöndeki tarihi sorumluluğumuzun gereği olarak ortaya koyduğumuz gayretli çalışmalarla yeni ve güçlü bir yükseliş döneminin başlangıcı olarak görüyoruz.” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876