Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

7 Temmuz Ve 35 Yıllık Bir Evlilik !

Bu 35 yılda ne insanlar, ne komşuluklar yaşadık! Bu 35 yılda öyle birikimlerimiz oldu ki; bunların hepsini burada anatmaya kalksak değil bir köşe, binlerce köşe, birkaç roman az gelir!

Herkesin hayatı çok önemlidir elbette ki ! Herkesİn kendi yaşanmışlıkları vardır. Bizim de çok var tabi. İsteseniz hemen sadede gelelim. Herşey Bafra Kereste Fabrikası ( ORÜS ) te; satış memuru olan Aysel AKYÜZ' iş çıkışları, fabrikadan eve gidişlerinde başladı !

Hiç sağa sola bakmaz, dik duruşlu ve örnek bir insanın; ilerde eşim olacağını bilemezdim ama kısmet işte! Fabrikada Müdür Yardımcısı olarak çalışan Mehmet Acar ile yine akrabalardan ve kereste fabrkasında işci olarak çalışan Ali Eser' in, fabrikada memur olarak çalışan Aysel Akyüz' ün eşim olmasında çok büyük emekleri ve destekleri oldu!

Uzatmayalım; nişanlandık ve 7 Temmuz 1985 yılında nikah kıyıldı. İşte o günden bugüne; tam 35 yıllık bir evliliğin ayak sesleridir bu tarih bizim için!

Bu 35 yılık evlilikten; 2 çocuğumuz oldu.1986 doğumlu oğlumuz Taner' imiz, 4 Haziran 1986' da, Çiğdem kızımız ise 12 Haziran 1989' da doğdu. Taner oğlumuz; Fatih İlköğretim Okulu ( Şimdiki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ), Bafra Anadolu Lisesi ( Hazırlık ve lise ), Ankara Hacettepe Üniversitesi' nde hem öğrenci hem de mezunu olup aynı okulda Araşrtırma Görevlisi ve şu anda, Amerika Birleşik Devletleri ( ABD ) Kaliforniya Riverside Üniversitesi' nde doktora yapmaktadır.

Kızımız Çiğdem ise Bafra Fatih İlköğretim, Bafra Lisesi ( Şimdiki Atatürk Anadolu Lisesi ), Isparta Süleyman Demire Üniversitesi İşletme, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ile Kamu Yönetimi bölümleri olmak üzere3 okul mezunudur.

Yakında; Samsun' da kendisine ait bir ofis kurmak istemekte olup, kendisine ve oğlumuza başarılar dileriz.

Eşim Aysel lise mezunu, Bafra ORÜS ve son olarak, Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü' nde emekli devlet memurudur. Baba tarafı, Trabzon Of ( Hastikoz ) olup; eski şoförlerden merhum İsmal Akyüz' ün kardeşidir. Merhum babası da eski şoförlerden Oflu ( Burun Ahmet ) dir. Eniştesi Ahmet Sandıkçı, ablası Nursel Sandıkçıdır. Kadriye ve İbrahim Akyüz kardeşleri, merhume annesi ( kayınvalidem) Hamide Akyüz' dür.

Benim de annem merhume Alaçam eşrafından Sabriye Zerrin ve yine mehum eşi babam( Adiyeci ) Tokat doğumlu, H. İbrahim Zerrin olup, tüm vefat edenlerimize Allah' tan rahmet dileriz.

Ben ise; Bafra Merkez İlkokul, Bafra Lisesi ( ve ortaokulu ), Zonguldak Ereğli Yabancı Diiler Yüksek Okulu, İngilizce ve Turizm Bölümleri mezunuyum. Okulumuz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi adını almıştır.

Bafra Bulvarda iş insanı Osman Turan Zerrin ağabeyim, yine beşyolda bir iş yerinde çalışan Cengiz kardeşimdir. Sevim,Semra da kardeşlerimdir.

Bafra'da çok önemli insanlarla komşuluk yaptık. Çok iyi ve mert yürekli insanlar tanıdık. Ben; Atatürk, Kızılırmak İlköğretim okullarında, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi' nde ve son olarak da Bafra Kızılırmak İlköğretim okulunda İngilizce Öğretmeni olarak görev yaptım

Bafra ve Bafra dışındaki birçok gazetede muhabir, köşe yazarı olarak görev yaptım ve amatörce yapmaya devam ediyorum. Haberlerimde; eğitim, kültür, sanat ve spor konuları ile ilgili konularda haberler yapıyorum Siyai haberlere yer vermiyorum.

" Sevgi ufkundan şarkılara, Dünya çocukla güzel, Sevgi güneşi çocuklar, Sen çarpar bu yürek ve Çocuk sevgidir, çocuk bayraktır " adlı 5 şiir kitabım edebiyat piyasasındadır.

TC Devlet Bakanlığı, Ankara ve İstanbul Kadıköy Belediyeleri, Amasya Valiliği, Ulslararası Sultan Özateş, Ankara Bir harf. net, Giresun Hikmet Okuyar gibi birçok şiir, güfte ve beste ödüllerim vardır.

TRT TSM Repertuvarı' nda 25 şarkının söz yazarıyım. Şarkıarım tv kanalları ie radyo ve konserlerde çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilmiştir.

Hâlen Bafra Özel Atom Karıncalar Anaokulu Müdürü olarak görev yapmaktayım. Samsun Atakum ilçesinde ikâmet etmekteyiz ailece.

Bu vesileyle; 7 Temmuz, 35. Evlilik Yıldönümümü' zü şimden kutlayan ve kutlayacak olandost, akraba, yakınlarımız ve hemşehrilerimize, arkadaşlarımıza, ZERRİN Ailesi olarak çok teşekkür eder, seviler ve saygılar sunarız.

NOT : 35. EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ ANISINA " HÜZZAM ŞARKILAR " ADLI ŞİİRİMİ BUGÜN BESTELEYİP GÖNDEREN İZMİRLİ BESTEKÂRIM SAYIN EMEL GÜNER KOLIKISA HANFENDİ HOCAMIZA, ŞAHSIM VE EŞİM AYSEL ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. YARIN ( 7 TEMMUZ' DA BU KONUYLA İLGİLİ DAHA DETAYLI BİLGİ VERECEĞİM. )

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.