Öne Çıkanlar Sosyal Yardım Merkezi projesi kaymaklı lokum bafra
banner798

98 Yaşındaki Kosifoğlu’nun Erdoğan Sevgisi

Hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarını ve gazetelerde çıkan haberlerini biriktiren Sariye Kosifoğlu’nun samsunsehirgazetesi.com sitesinde çıkan haberi üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, evine ziyarette bulundu. Samsun’un Atakum ilçesinde yaşayan 1 çocuk 2 torun sahibi Sariye Kosifoğlu’ na Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesiyle birlikte çekindiği fotoğrafı hediye eden Başkan Demir, “Cumhurbaşkanımıza karşı çok büyük bir sevgisi var.

Fotoğraflarından da güzel bir albüm yapmış. Dua ediyor. Kendisiyle sohbet ettik. Büyüklerimiz bizim varlık sebebimiz. Bizi biz yapan onlar. Değerlerimizi onlardan aldık. Cumhurbaşkanımızın ve bu kutlu davanın nasıl ayakta kaldığının asıl nedenlerinden biri büyüklerimizin hayır duası. Onların bu duaları sayesinde biz memleketimize hizmet etme noktasındayız” diyerek, “Bunun değeri başka bir şeyle kıyaslanamaz. İnsan duygulanıyor. Cumhurbaşkanımıza, onun yürüdüğü yoldaki bütün hayatını izlemiş, hayatının bölümlerini albümleştirmiş, haberlerini takip etmiş.  Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

15 yıldır gazetede çıkan haberlerini ve fotoğraflarını biriktirdiğini söyleyen Sariye Kosifoğlu, defteri Başkan Demir’e de göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğini anlattı. Kosifoğlu, “Onu görmek isterim. Her gün dua ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.