Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

(AGD) Siyer-i Nebi Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
banner852

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi' nde düzenlenen Ödül Töreni' ne Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol Altun, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, MİLKO Başkanları, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri, Siyer-i Nebi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende 15 Aralık 2019’da “ Liseli gençler Efendimiz' in izinde ” sloganıyla gerçekleştirilen Siyer-i Nebi Yarışması' nda dereceye giren öğrenciler, birbirinden farklı hediyelerle ödüllendirildi.

Binlerce öğrencinin katıldığı yarışmada; Samsun Birincisi Vezirköprü ilçesinden Hatice Kemalkayalıoğlu oldu. Umre ödülünü kazanan Kayalıoğlu’na ödülünü Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu takdim etti.

Atakum ilçesinden Samsun ikincisi olan Mustafa Özdemir‘e Fotoğraf Makinası ödülünü AGD Samsun Şube Başkanı Şenol Altun; yarışmanın üçüncüsü Terme ilçesinden Tuba Aslan’a bisiklet ödülünü ÖĞDER Samsun Şube Başkanı Hasan Keser verdi.

Dreceye giren ve tüm katılanlara teşkkür ederiz.İlk3 dereceye girenleri, okullarını, öğretmenlerini ve velilerini tebrik ederiz. "

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876