Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Ak Parti, 18 Yaşın Heyecanıyla Yoluna Devam Ediyor

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “AK Parti’nin Kuruluşu’nun 18. Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“14 Ağustos 2001’de, ülkemizde adalet ve kalkınma ihtiyacının gereği olarak, siyasi hayatı boyunca daima milletin sesine kulak veren, siyasetini milletle birlikte ve sorumlulukla yapmayı ahlak edinen Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Parti’miz kuruluşundan kısa bir süre sonra gerçekleşen seçimlerde elde ettiği büyük başarıyla milletimiz nezdinde ne denli büyük bir umut ve güvenin adresi olduğunu göstermiştir.

İktidara geldiğimiz günden bu yana, taşıdığımız görev bilinciyle ülkemizin öncelikli ihtiyaçlarından başlamak üzere çözüm bekleyen meseleleri hızla gündemimize alarak tüm kadrolarımızla birlikte ülkemizi kalkındırmak, milletimize daha iyi hizmetler sunmak için çalıştık. Girdiğimiz tüm seçimlerden aziz milletimizin teveccühü, takdiri ve güçlü̈ desteğiyle çıktık.

Son 17 yıllık dönemde Türkiye’de, geçmişle kıyaslanamayacak dev adımlar attık, daha önce hayal dahi edilemeyen hamleleri hayata geçirdik, hak ve özgürlüklerden yatırım ve hizmetlere çok geniş̧ bir yelpazede ilerleme sağladık. İstihdamda, turizmde, ihracatta, sosyal politikalarda, eğitimde, sağlıkta, savunmada yakaladığımız ve daha da ileri taşıdığımız hedeflerimizle büyük başarılar elde ettik.

Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkemizi kalkındırmanın, milletimizi daha iyi hizmetlerle buluşturmanın mücadelesi içinde olduk. Türkiye’yi, satın alma gücü paritesine göre Dünya’nın 13. Büyük ekonomisi haline getirdik. Birçok alanda Cumhuriyet tarihimizin rekorlarını kırdık, Cumhuriyet’imizin Kuruluşu’nun 100. Yılı 2023’te ülkemizi daha iyi noktaya taşımak için 2023 Hedefleri’ni ortaya koyduk ve bu hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Milletimize yararı olmayan birtakım söylemlerle vakit kaybetmek yerine milletimizin gündemine odaklandık ve verdiğimiz sözleri tuttuk.

Bu davayı bugünlere sabır, sadakat, inanç ve azim getirmiştir. AK Parti, Anadolu irfanıyla güç kazanmış, yarınlara umut olmuştur. Bu süreçte en büyük destekçimiz; gönülden bağlı olduğumuz milletimiz ve bir aile birlikteliğinde olduğu gibi aynı hedef doğrultusunda çalıştığımız teşkilatlarımız oldu. Bizde bu inanç, gayret, özveri ve çalışma azmi; milletimizde gücümüze güç katan bu büyük destek, fedakârlık ve vatan aşkı oldukça yolumuzdan asla dönmeyecek, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep birlikte ulaştıracağız.

AK Parti’mizin kuruluşunun 18.yılını büyük bir gururla kutlarken, ülkemizin ve milletimizin beklentilerini karşılayacak adımlar atıyor; 18 yaşın heyecanı, kararlılığı, tutkusu ve dinamizmiyle daha da güç kazanarak yolumuza devam ediyoruz.

AK Parti’mizin kuruluşunun 18. yıldönümü vesilesiyle, bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev almış tüm teşkilat mensuplarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, gönüldaşlarımıza ve partimize desteğini sürdüren aziz milletimize en kalbi şükranlarımı sunuyor, milletimize hizmetin kutlu yolculuğunda nice uzun yıllar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.