Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Ak Parti'de Çevre Dostu Şehirler Toplantısı


 Toplantıya başkanlık yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Yeni Türkiye ideali çerçevesinde her konuda yeni fikirler üretmek ve yeni yol haritalar belirlemek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.'' dedi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nca şehirleşme ile ilgili konulara dair sorunları belirlemek, stratejiler geliştirmek ve sonrasında yeni çözüm önerileri üreterek Türkiye'nin yeni şehirleşme vizyonuna katkı sağlamak amacı ile çeşitli başlıklar altında çalıştaylar düzenleniyor. Bu kapsamda AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın başkanlık yaptığı 'Çevre Dostu Şehirler' toplantısı AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Yeni Türkiye ideali çerçevesinde her konuda yeni fikirler üretmek ve yeni yol haritalar belirlemek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Kadın Dostu Şehirler, Sanat Dostu Şehirler, Engelli Dostu Şehirler, Çocuk Dostu Şehirler konusunda Türkiye çapında uzmanları, ilgili bakanlık temsilcilerini, akademisyenleri sivil toplum örgütlerini bir araya getirdiğimiz çalışma serimize bu kez Çevre Dostu Şehirler toplantısı ile devam ediyoruz.

Çevre konusunda disiplinler arası çalışmanın önemine inanan bizler, bugün geleceğin şehircilik anlayışında çevre ile ilgili yeni fikirleri dile getirmek, uzmanların görüşlerini dinlemek, iklim değişikliği ile mücadelede alınacak önlemlerden açık ve yeşil alan kullanımlarının çeşitlendirilmesine, enerji tasarrufundan, geri dönüşüme kadar bir çok konuyu masaya yatıracağız. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine katkı sağlayacağına inandığımız bu çalışmada bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyoruz'' dedi.

Toplantıya Ankara Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Nevzat Ceylan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Oğuz Can, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ve İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ender Aykut Yılmaz başta olmak üzere 25’e yakın davetli katıldı.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.