Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

"AK Parti'de koltuk değil hizmet yarışı vardır"
banner852
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Terme ilçesinde teşkilat, halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlçelerde başkan adaylarını ziyaret eden ve onlarla birlikte esnaf, halk buluşmaları gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım, Tekkeköy, Çarşamba, Salıpazarı ziyaretlerinin ardından Terme ilçesinde programlarına devam etti.

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı'na atanan İbrahim Ar ve Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç'a hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, teşkilat üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra AK Parti ilçe başkanı Ar ve belediye başkan adayı Kılıç, teşkilat üyeleriyle birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ziyaret edildi. Program sonrasında halk ve vatandaş ziyaretleri yapıldı.

AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı bünyesinde büyük bir ahenk içerisinde sahada tüm adayların teşkilatlarla birlikte, halk kucaklaşmalarına hızlı bir şekilde başladığını söyledi.

"CUMHUR İTTİFAKI'NA GÜVEN TAM"

17 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin yaptığı hizmetlerin ve sağladığı kazanımların örnek nitelikte olduğu ifade eden Yılmaz, "Merkezi yönetimde olduğu gibi yerel yönetimlerde de kendisini kanıtlamış bir parti olarak halkımızın karşısındayız. Bu seçimlerde başarı Cumhur İttifakı ile yeniden taçlanacak. Halkımızın Cumhur İttifakı'na, AK Parti'ye, kadrolarına güveni tam. Yaptığımız ilçe gezilerimiz de bunu çok iyi görüyoruz. Halkının gönlüne odaklanmış, hizmet aşkıyla yoluna devam eden Cumhur İttifakı'na milletimizin gönülden desteği tam." diye konuştu.

"EN İYİ HİZMETİ VERME MANTIĞI YÜREKLERE İŞLEDİ"

Halkın içinden doğan bir partinin tek güvendiği yerin halkın kendisi olduğunun altını çizen Yılmaz, "Şu unutulmamalıdır. Her seçim veya çalışma döneminde AK Parti'de koltuk değil hizmet yarışı olmuştur. Bayrak taşıma görevi kime tebliğ edilmiş ise herkes bir olup el ele vererek çalışmasını sürdürür. Bizlerde sen ben o tartışmaları asla olmaz, biz vardır. AK Parti'nin temelinde 'en iyi hizmeti verme' mantığı yüreklere işlemiştir. Görevler makamlar gelip geçici, eserler hizmetler kalıcıdır. Tüm adaylarımız bunun bilincinde. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük çalışma, hizmet azmi hepimize örnek. 31 Mart seçimlerine çok iyi hazırlanacağız. Kapı kapı dolaşıp Cumhur İttifakı'nın önemini, yapacağımız hizmetleri, geleceğimizi, kendimizi en iyi şekilde anlatacağız. Halkımızdan destek isteyeceğiz. Sandığa halkımızla gönül gönüle koşacağız." şeklinde konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876