Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

AK Parti'den kan bağışı kampanyası


AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Türk Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası başlatıldı. Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda "Hayat Kurtarmak Kanımızda Var" sloganıyla başlatılan programa AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı  Ersan Aksu, yaptığı açıklamada, "Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun'da 19 Mayıs 1919'un 100. yılında sene başından bu yana çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi. Bildiğiniz üzere  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 19 Mayıs'ın 100. yıl coşkusunu şehrimizde yaşadık. Yarın ise Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümümü kutlayacağız.Vatanımız, bayrağımız, ezanımız ve milletimiz için gözünü kırpmadan şehadete koşan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, ebediyete irtihal edenlere rahmet diliyorum."

"Bugün burada anlamlı bir etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum."

"AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak "Hayat Kurtarmak Kanımızda Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası başlattık. Daha önce de bir çok kez düzenlediğimiz kampanya ile kan bağışında bulunduk. Dünyanın saygın kuruluşları arasındaki yerini alan
Türk Kızılayı ile işbirliği yaparak başlattığımız kampanyada 19 Mayıs'ın 100. yılında hedefimiz 1919 kan bağışı. Kan bağışı kampanyamız tüm ilçelerimizi kapsayacak şekilde yıl sonuna kadar devam edecektir."

"Aziz milletimizin yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma duygularının ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Hem ülkemizde hem de dünyanın döt bir yanında barışa, huzura, kardeşlik ve dostluğa hizmet eden Türk Kızılayının gücünü  milletimizin desteklerinden aldığını belirtmek istiyorum. Tüm Türk Kızılayı gönüllülerini ve kan bağışında bulunan herkesi selamlıyor, tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.