Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Ak Parti kişilerin değil Türkiye'nin partisidir

"Türkiye için incilmişlikler, kırılmışlıklar kenara bırakılmalı"

 "İncilmişlikler, kırılmışlıklar, kızgınlıklar varsa hepsini kenara bırakacağız. Önce gönül alacağız, gönülle yola çıkacağız"

- " Türkiye'nin kirli ittifaklardan, art niyetlerden, kinden, nefretten, şerden kurtulması için çelik gibi sağlam olmamız gerekli"

-"AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz milletimizle gönül bağımızı güçlendirdikçe, halkımız bizi, biz halkımızı anladıkça Türkiye güçlendi."

- "AK Parti kişilerin değil davanın, halkın, Türkiye'nin partisidir."

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak ve Havza ilçelerinde teşkilat ile halk ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlçelerde teşkilat ve başkan adaylarını ziyaret eden, onlarla birlikte esnaf, halk buluşmaları gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak-Havza ilçe başkanları Osman Atlı, Kadir Ayan, Cumhur İttifakı'nın Kavak Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sarıcalıoğlu, Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Programlarında halk, belediye ziyaretleri, teşkilat üyeleriyle toplantı gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, birlik, beraberlik ve çok çalışma mesajı verdi, 31 Mart seçimlerinin öneminin altını çizdi.

"AK PARTİ KİŞİLERİN DEĞİL TÜRKİYE'NİN PARTİSİDİR"

"Ne kadar incilmişlik varsa bir kenara bırakacağız" diyen Yılmaz, "AK Parti kişilerin değil davanın, halkın, Türkiye'nin partisidir. Siyaset unsuru etrafında hizmet veriyoruz ama bizim farkımız bunu büyük bir sevda, gönül, aşk ile yapmamızdır. Halkımızın verdiği emaneti korumak, layıkıyla yerine getirmek hepimizin temel prensibidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmaları, anlayışı, prensipleri hepimize örnek olmuştur. 31 Mart gibi önemli bir seçime giriyoruz. Tüm teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. İncilmişlikler, kırılmışlıklar, kızgınlar varsa hepsini kenara bırakacağız. Önce gönül alacağız, gönülle yola çıkacağız." diye konuştu.

"HALKIYLA BÜTÜNLEŞEN BAŞARILI OLUR"

Türkiye'nin kirli ittifaklardan, art niyetlerden, kinden, nefretten, şerden kurtulması için çelik gibi sağlam durulması gerektiğe dikkat çeken Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü; "Zincirin her bir halkası 81 milyon insanımızdır. Biz birbirimize kenetlenip, sımsıkı sarıldıktan sonra zincirin hiç bir halkısın da gevşeme, kopma olmaz. Tabi bunu sağlamamız için önce halkımızın ne dediğine çok iyi bakmamız, anlamamız gerekli. 17 yıldır halkını dinleyen, anlayan, isteklerini yerine getiren bir parti olduk. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz milletimizle gönül bağımızı güçlendirdikçe, halkımız bizi, biz halkımızı anladıkça Türkiye güçlendi. Çünkü halkıyla bütünleşen bir siyasi iktidarın başarısız olması mümkün değil. Tüm kazanımlar, yatırımlar, hizmetlerin hepsi bu güven ve istikrar ortamının içinden doğdu. Allah'ın izniyle, vatandaşlarımızın büyük desteğiyle bu böyle devam edecek. Hatalar eksiklikler yok mu. Elbette var ama öz eleştirisini yapan, hatalarını halkından aldığı uyarı ile anında gideren, tepeden bakmayı kenara atan, halkın içinden doğan bir siyasi oluşum var. Ne olursa olsun geleceğimiz için bu güven, hizmet ortamı devam etmeli."

Milletvekili Yılmaz, Havza'da Umre'den gelen Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hayrettin Şahin'i de ziyaret etti. İlçe programlarına Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri Coşkun Öncel'de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.