Öne Çıkanlar dayısını bıçaklayan kişi tutuklandı
banner798

Ak Parti Samsun bayramlaşma

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nca Kurban Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'un da bayramlaşma programı düzenlendi.

Maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralına riayet edilerek yapılan bayramlaşmada konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'nin her alanda hızlı yükselişinin arkasında vatan-millet sevdası, büyük fedakarlıklar, hizmetler olduğunun altını çizdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin çağ atladığına dikkat çeken Yılmaz, Türkiye'yi daha güzel günlerin beklediğini vurguladı.

Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın gece gündüz demeden, tüm zorluklara, saldırılara, ihanetlere rağmen vatanımız, halkımız için verdiği büyük mücadele ortada. AK kadroları olarak genel başkanımızın yükünü hafifletmek, bu kutlu yolda gönlümüzü, yüreğimizi ortaya koyarak cansiperane çalışmak zorundayız." dedi.

-"BİZİM HATA YAPMA GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK."

Vatandaşların AK kadrolara büyük bir güveni olduğunu ifade eden Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Bizim hata yapma gibi bir lüksümüz yok. Çok çalışma, fedakarlık yapma, elimizi taşın altına koyma noktasında hiç bir eksiğimiz olmamalı. Halkımızın bize duyduğu güveni kesinlikle yitirmememiz daha ileri taşımamız gerekli. AK Parti iktidarı döneminde yapılan büyük hizmetleri aziz halkımıza, gençlerimize çok iyi anlatmamız şart. AK Parti iktidara geldiğinde elinde sihirli bir değnek, bir anda ortaya çıkan büyük yer altı zenginlikleri yoktu. Elimizdeki kıt imkanlarla Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük işler başardı. Katma değeri yüksek yeni yatırımlar, açılımlar oldu, üretim kademe kademe arttı. Bu süreçteki hizmet ağı saymakla bitmez. Her alanda büyük atılımlar oldu."

-"TAŞ ÜSTÜNE YENİ TAŞLAR KOYMAMIZ GEREKLİ"

" Samsun'da 19 yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan bir kardeşiniz olarak bu sürecin en iyi tanıklarından biriyim." diyen Yılmaz, "Şehrimizin örnek kentler arasında olması, her alanda gelişmesi, her bir vatandaşımızın kentimizde huzurlu, mutlu, hak ettiği değeri görerek yaşaması için çok çalıştık. Türkiye gibi Samsun'da AK Parti iktidarında bir çok kazanım elde etti. Bunları yaparken elimizde öyle çok büyük imkanlar yoktu ama merkezi yönetimin o hizmet sevdası, desteği, bizim aşkla, şevkle çalışmamızı sağladı. Halkımızın bize olan inancı, güzel duyguları güç kattı. Bizim davamız gibi bitmeyen bir Samsun sevdamız var. Kazanımlar kolay elde edilmiyor. Kazanımlarımızı mutlaka korumamız, yapılan hizmetleri, kendimizi çok iyi anlatmamız, taş üstüne yeni taşlar koymamız gerekli." şeklinde konuştu.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılmasına da değinen Yılmaz, Ayasofya Cami'nin hak ettiği işlevi kazandığını, bir hayalin gerçek olduğunu kaydetti. Daha sonra, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 il teşkilatı ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği bayramlaşma programına katılım sağlandı.

Bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, belediye ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.