Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Akcagöz, Dereköy, Mikrop Yuvası

 Yazın, sahil bölgesi olması sebebiyle kış ayına göre nüfusun iki üç katı olduğunu söyleyen Akcagöz, " Yaz ayları, belediyecilik hizmetinin biraz daha pratik yapılmasını gerektiren bir mevsim. Çöpü, olurundan bir saat bile geç toplasanız, kokudan duramazsınız. Yazlıkçıların yoğun olduğu bir bölge. Tatil bölgesi ama çöpler konteynırlardan taşmış vaziyette. Ortalık mikrop yuvası haline gelmiş. Vatandaş, Belediye'den ümidini kesmiş, bekliyor. Defalarca Belediyeyi aradıklarını, 19 Mayıs Belediyesi'nin araçlarının yetersiz olduğunu, ihtiyaç olduğunda Büyükşehir Belediyesi'nden yardım beklediklerini ama Büyükşehir'in de her nedense, Dereköy'e hiç uğramadığını söylüyorlar. " dedi.

Dereköylülerin, AKP'ye oy verdikleri halde neden böyle cezalandırıldıklarını anlamakta güçlük çektiklerini belirten Tufan Akcagöz, "Dereköy'de sıradan bir kahvehaneye gidin, bakın. Durum aynen bu anlattığımız gibidir. Vatandaş, bezmiş durumda. Belediye Başkanı'na oy vermelerine rağmen kendilerinin neden böyle cezalandırıldıklarını bilemez durumdalar. Mesele bu mevsimin hijyenik tedbirler alınarak atlatılması. Çoluk çocuk herkes mikrobik bir çevrede yaşamaya mahkum bırakılmış durumda. 19 Mayıs Belediyesi'nin madem araçları yetersiz, bir zahmet Samsun Büyükşehir Belediyesi bir çöp kamyonu göndersin de insanları bu mezbelelikten kurtarsın. Yok eğer Büyükşehir de bu işe duyarsız kalırsa, yaşanan bu çevre kirliliğine ortaktır." diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.