Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Akçagöz Feyzioğlu’nu Ayakta Alkışlıyorum
banner852
 Referandum çalışmaları kapsamında Salıpazarı'nda bulunan Tufan Akcagöz, ilçe örgütünü ziyaret etti ve sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Referandum gününün yaklaşması ile birlikte siyasi atmosferin daha da gerildiğini söyleyen Akcagöz, " Buna gerek yok. Bir referandum yaşayacağız. Millet birbirine düşman edilmek isteniyor. Evet diyecek olan da, hayır diyecek olan da bu memleketin öz evladıdır. İnsanları birbirinden ayırmaya ve farklı fikirlerde oldukları için ayrıştırmaya gerek yok. Ancak, referandum sürecine kin ve nefret duyguları hakim. Bu bizi oldukça üzüyor. Tehditler havada uçuşuyor. Milletin evet deme zorunluluğu mu var? O halde hiç referandum yapmayalım, direkt sonucu açıklasınlar. Koskoca Barolar Birliği Başkanı'nı açıktan tehdit ediyor. Bunun faturasını ağır ödersin diyor. Hayır demek terör örgütlerine destek vermektir, diye kışkırtıcı sözler ediyorlar. Bundan sonra yaşanacak her türlü provakasyonun sorumlusu bizzat bu sözleri sarf edenlerdir. Bu, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek demektir. Metin Feyzioğlu'nun, Erdoğan'a karşılık olarak, 'evet çıkarsa nasıl bir ülkede yaşayacağımızı gösterdiniz' sözlerini de ayakta alkışlıyorum. Bir hukuk adamı başka ne desin? Gitgide dozunu arttırdıkları bir baskı var. Referandum sürecinde bu baskılar hüküm sürüyor. Esenler'de, hayır çalışması yapmak için dolaşan minibüse saldırdılar. Giresun'da bir kahvehanede bir Milletvekilimize saldırı oldu. Bunların hepsi, siyasi arenaya kin ve nefretin hakim olmasından kaynaklanıyor ve sorumluları da malumdur. " dedi.

Salıpazarı ilçesinin referandumda sürpriz ilçelerden biri olacağını belirten Tufan Akcagöz, " Salıpazarı sandığından çıkacak olan sonuç, Türkiye'nin demokratikleşmesine katkı sunacak. Salıpazarı'ndan güçlü bir 'hayır' bekliyorum. Vatandaşımız, neyin ne olduğunun farkında. Yeni Anayasa değişikliğinin kendisine bir fayda getirmeyeceğini görüyor. Salıpazarı, geçtiğimiz yıllarda bir çok şehit verdi. Artık şehit acısı yaşamak istemiyor. 15 yıldır artan terör olaylarının farkında. Salıpazarı halkı, 'hayır diyenler terörden yana tavır alırlar' sözüne bu nedenle gülüp geçiyor. Halkımız, kimin terörle içli dışlı olduğunu iyi biliyor. Bizim, bir arada yaşama kültürünü geliştirmemize ihtiyacımız var. Hayır diyecek olanları, terörün yanında diye tasnif edenler, hem ciddi bir demokrasi kuralını ihlal etmiş oluyorlar, hem de bu söylemle, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ediyorlar. Salıpazarı halkının fındığı para etmez, emeği zayi olur. Salıpazarı halkı ekonomik olarak bunun sıkıntısını çekiyor. Bu nedenle Salıpazarlılar hayır diyecektir." diye konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876