Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Akcagöz, Karaaslan'ı eleştiri yağmuruna tuttu

Karaaslan'ın, parti içinde çevre ve şehircilikten sorumlu olduğunu hatırlatan Tufan Akcagöz, "Sayın Karaaslan, çevre ve şehircilikten sorumlu ama Samsun'daki çevre sorunları ile ilgili tek bir müdahale ve çalışmasını görmüş değiliz. Milletvekili olmadan önce Samsun için 1 saatlik bile mesaisi olmadığını biliyoruz. Şayet doğru değilse, çıkar bir açıklama yapar, biz de özür dileriz. Samsun için tek bir gün bile mesai harcamadan milletvekili olunca, kendilerinden Samsun için önemli olan konularda duyarlılık beklemek ne kadar imkansız olsa da, Samsunlular olarak sormak ve sorgulamak zorundayız. Samsun'un çevre sorunları ile ilgili hangi çalışmayı yaptılar? " dedi.

Samsun'un doğasının ciddi tehlike altında olduğunu dile getiren Tufan Akcagöz, " Tekkeköy, bilhassa geceleri zehir soluyor. Samsun'un havası gün geçtikçe daha da kirleniyor. Bu bir çevre sorunu değil midir? Kendileri, bir dönem daha listeye yazılmazlarsa Samsun'da yaşamayacaklar belki ama biz Samsun'da yaşamaya devam edeceğiz. Tekkeköy halkı, Sayın Milletvekilini gördüğü her yerde Türkiye'nin en kirli havasını soluduklarını kendilerine hatırlatmalıdır. Tekkeköy Belediye Meclis üyelerimiz, ellerinden geldiğince konuyu gündemde tutmaya çalışıyorlar ama nafile. Halkın, buna sessiz kalmaması gerek. Bu durumun, ölüm getireceği muhakkaktır. Şayet bu söylediklerimizin gerçek olmadığı iddia ediliyorsa, hava ölçüm raporlarına baksınlar, gerçek orada yazılıdır. Başka konular da var. Yakakent'te ve Çatalçam'da denize foseptik akıtıldığını tespit ettik ve bunu gündeme getirdik. Ancak onlar, sanki hiç bir şey yokmuş gibi sahile mavi bayrak diktiler. Milleti kandırmakta ustalaştılar. Ancak millet artık gerçekleri görüyor. Endişe duymaları bundan. " diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunEleştiriAkcahöz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.