Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Akçagöz;Algı Operasyonları İle Propaganda Yürütüyorlar
banner852
 Meclis üyeleri Mustafa Tüfek, Tansu Çıkış ve Av. Hatice Güneş ile bir araya gelen Tufan Akcagöz, referandum süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Akcagöz, " AKP, sahaya, devletin tüm imkanlarını kullanarak indi. Devlete ait olan, herkesin olan ne varsa, referandum sürecinde kendi propagandalarına destek olması için kullanmaya başladılar. Daha önce de yaptılar. Yine yapıyorlar. Ama bu defa buna izin vermeyeceğiz. Belediyeler de aynı şekilde tüm imkanlarını referandum propagandası için seferber edecekler. Dün olduğu gibi, bugün de bunu yapacaklar. O nedenle, tüm Belediye Meclis üyelerimizin gözü kulağı belediyelerde olacak. AKP'li belediyeler, rahat nefes alacaklarını, devletin imkanlarını referandum sürecinde rahatça kullanacaklarını sanmasınlar. Yoksa bunun hesabını yargı önünde verirler. Belediyeler denetlenmiyor. Serbest bir hareket alanı içindeler." dedi.

Anayasa değişikliği ile ilgili referandum sürecinin, algı operasyonları üzerine kurulduğunu dile getiren Tufan Akcagöz, "Dayatılmak istenen Anayasa'nın içeriğini hiç konuşmuyorlar. Sorgusuz sualsiz biat sağlamak için insanları taraflara ayıracak bir takım işler peşindeler. Hollanda krizi de bunlardan biri. Bile bile lades olmak deyimi tam da bu gibi durumları ifade etmek için söylenmiş. Ancak, bunu yaparken ülkenin saygınlığını hiç düşünmüyorlar. Bundan sonra ne yapacaklarını, hangi algı projelerini devreye sokacaklarını kestirebilmek zor. Vatandaş da bu durumdan rahatsız. Hollanda krizinin, milli maç tezahürüne dönüşmesini başka nasıl algılayabiliriz? Şimdi, yaklaşık 1 ay kaldı. Alelade bir referandum değil. Ülkenin, yönetim biçimi değişiyor. Hükümet biçimi değişiyor. Şayet olmazsa, Türk milletinin dokularına uymazsa telafisi yok. Bunun dönüşü yok. Bu nedenle hepimiz, millet olarak iyi düşünmek ve doğru karar vermek zorundayız. Hiç şüphe yok ki, referandumda doğru karar, hayır seçeneğidir. " diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876