Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii iran
banner797

Aksu'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 20 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Başkan Aksu, Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; 

 "Kurtuluş'un simge şehri Samsun'la özdeşleşen 19 Mayıs 1919'un 100. sene-i devriyesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle; binlerce yıllık devlet geleneğimizin son fidanı olarak 96 yıl önce doğan Türkiye Cumhuriyeti'nin bireyleri olarak; her geçen gün köklerine daha sıkı sarılan büyük bir devletin mensubu olmanın haklı kıvancını taşıyoruz."


"Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun'da 19 Mayıs 1919'un 100. yılında sene başından bu yana şehrimizde çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, diğer siyasi partilerin genel başkanlarının da katılımlarıyla birlik beraberlik mesajlarının verildiği 19 Mayıs'ın 100. yıl coşkusunu şehrimizde hep birlikte yaşadık. Millet olarak birlik beraberliğmizi tüm dünyaya gösterdik."  

"Bu vesile ile; başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız, bayrağımız, ezanımız ve milletimiz için gözünü kırpmadan şehadete koşan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, ebediyete irtihal edenlere rahmet diliyorum." 

Anahtar Kelimeler:
SamsunErsan Aksu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.