Öne Çıkanlar Bafra Ovası 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Alaçam Anaokulunda LÖSEV Etkinliği

Samsun`nun Alaçam ilçesinde Alaçam Anaokulu’nda  Lösemili Çocuklar yararına tedavi gören ya da görmüş çocukların annelerinin el emeği ile yapmış olduğu birbirinden güzel ve anlamlı ürünlerin yer aldığı stant açıltı.

Programa Cumhuriyet Baş Savcısı Emine SÖYLEMEZ,Cumhuriyet Savcıları Emre AYDIN,Muhammed İkbal ACAR,Hakim Büşra ÜNGAN,İlçeMilli Eğitim Müdürü Sezai TURAL,Gençlik Ve Spor Müdürü Cansu KESKİN KARAASLAN.İlçe Tarım Müdürü Mehmet GÜREŞ,Yedaş İşletme Şefi Hakan DAĞDELEN,İmam Hatip Lisesi Müdürü Adem ÇAVUŞ,Baş Müdür Yardımcısı Muharrem TÜYSÜZ,Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Dursun GÜL,Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet TOPAL,Yeni Çizgi Kırtasiye Sait TORUN ve Sezgin KÜÇÜKÇOBAN,Okul Aile Birliği Başkanı Esengül BAYRAK,veliler ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Okul Müdürü Nagihan ÇAĞLAK BAY Alaçam ‘da farkındalık yaratmak,lösemili çocuk ve ailelerin sesi olmak için bu etkinliği yaptıklarını belirtmiş,katılanlara ,destek olanlara şükranlarını iletmiş ve onlara sizde yaşama bir el vermek ,lösemili çocuklarımızın hayatlarında bir iz bırakmak ister misiniz? diyerek LÖSEV yazılı bir beze El basarak projeyi başlatmıştır.Tüm katılımcıların ve öğrencilerimizin Yaşama El Vermek için bırktıkları izler LÖSENTE Hastanesinde sergilenmek üzere gönderileceği bilgisi de verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.