Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Alaçam’a yeni bir yönetim anlayişi teklif ediyoruz!

Saadet Partisi Alaçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Mücahid Yıldız, ‘’Alaçam’a sahip çıkarak hizmette kır ve kent dengesini sağlayacağız.’’dedi.

EN AZ MALİYETLE EN KALİTELİ HİZMETİ YAPACAĞIZ
Alaçam’da ciddi mana da eksikliklerin olduğunu belirten Yıldız, ‘’Bizler Alaçam’ın öncelikli ihtiyaçlarına göre bir hizmet planlaması yapacağız. İsrafın önüne geçecek ve belediye bütçesini koruyarak en az maliyetle en kaliteli hizmeti yapma gayreti içerisinde olacağız. Alaçam’ın en temel ihtiyaçlarının dahi karşılanmamış olması bizleri üzmektedir. Alaçam’ı inşallah Milli Görüş’ün marka belediyeciliği ile tanıştıracağız.’’dedi.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YOLA ÇIKTIK
Şeffaf belediyecilik anlayışı ile yola çıktıklarının altını çizen Yıldız, ‘’Yapılan bütün hizmetlerin halkın gözü önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Şehrin yönetiminde o şehirde yaşayanları söz sahibi yaşayacağız.’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.