Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

Alkanlar Mühendislik Warmhaus’un İlk Mağazasını Gerze'de Açtı.

 Alkanlar Mühendislik Warmhaus’un İlk Mağazasını Gerze'de Açtı.

Bir çok il ve ilçede faaliyet gösteren Alkanlar Mühendislik yüzde 100 yerli sermayeli Beyçelik Holding bünyesinde barınan Warmhaus ile iş birliği ile Sinop/Gerze`de ilk şubesini görkemli bir açılışta açtı.

Açılışta Konuşma yapan Alkanlar Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdem;

“Sayın Gerze Belediye Başkanım Osman Belovacıklı, Sayın Warmhaus Genel Müdürü Kağan Turan, çok kıymetli misafirlerimiz, Değerli Basın Mensupları Warmhaus Alkanlar Doğalgaz Gerze şubemizin açılışına hoş geldiniz.

İklimlendirme sektöründeki 20 yılı aşkın tecrübesiyle 30`dan fazla ülkeye ihraç eden Warmhaus`un Gerze Şübesinin açılışı için burada toplanmış bulunuyoruz.Beyçelik Holding bünyesinde bulunan ve yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olan Warmhaus ile iş birliği yapmaktan çok memnunuz.

Alkanlar Doğalgaz Mühendislik ve Warmhaus olarak misyonumuz ürün ve hizmet kalitemizi her zaman en üst düzeyde tutarak, ihtiyaç duyulan her anda, her yere ve herkese kaliteli güvenli ve tasarruflu sıcaklık ulaştırmaktır.Amacımız herkesin ilk tercihi olmak ve üstün müşteri memnuniyetini yakalamaktır.

Bu vesileyle Katılım Sağlayan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Warmhaus Genel Müdürü Kağan Turan ve siz değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkürler ediyorum.

Warmhaus Alkanlar Gerze Şubemizin Gerze halkına hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.