Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Artistik Buz Pateni  Türkiye Şampiyonası Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun organizasyonuyla gerçekleştirilen Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası, bugün Samsun'da başlıyor.

Türkiye'nin Artistik Puz Pateni'nde en iyi 67 kız ve erkek sporcusunun madalya için mücadele vereceği şampiyona, 26 ve 28 Kasım tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek. Müsabakalar, Batı Park'taki İlkadım Buz Sporları Salonu'nda gerçekleştirilecek.

SAMSUN'DA BİR BÜYÜK ORGANİZASYON DAHA
Buz Pateni Federasyonu Karadeniz Bölge Sorumlusu Davut Numanoğlu, spor kenti Samsun olarak bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu ve onurunu yaşadıklarını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayelerindeki son derece modern tesislerin her türlü şampiyona için hazır oduğunu belirten Numanoğlu, "Federasyonumuzun Samsun'u tercih etmesinde tesislerimizin varlığı en önemli nedendir. 4 gün boyunca Türkiye'nin artis buz patenindeki en elit sporcularını şehrimizde ağırlayacak, bu büyük şampiyonada nefes kesen gösteriler izleyeceğiz" dedi.

SAMSUNLULARA DAVET: SAKIN KAÇIRMAYIN
Samsunlulara da seslene Davut Numanoğlu, "Cumartesi ve pazar günü başlayacak ana yarışmalarda sporcularımız hünerlerini sergileyecek. Samsunlu hemşehrilerimizin bu gösterileri ve büyük heyecanı kaçırmamalarını istiyor, onları İlkadım Buz Sporları Salonu'na bekliyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.