Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner797

Asayiş ve Sosyal Sorunları Görüşüldü
banner852

Samsun Valisi Osman Kaymak ,Valilik Toplantı Salonu’nda İlimizin Asayiş,Güvenlik ve Sosyal sorunları görüşüldü.

Samsun Valisi Osman Kaymak başkanlığında yapılan toplantıda, ilçe kaymakamları ilçelerinin geneli ile ilgili konular hakkında bilgi paylaşımı yaptı.

Osman Kaymak ilçe kaymakamlarımıza yaptığı konuşmasında, "Zaman zaman ilçelerimize gelerek ekonomik, sosyal ve muhtarlar toplantısı gibi programlarda vatandaşlarımızla beraber oluyoruz. Bizim gelemediğimiz zamanlarda bu toplantıları sizler yapınız. Vatandaşlarımıza yardımcı olup, onların memnuniyetini almak bizler için büyük sorumluluktur.

Arkadaşlar, kaymakam ilçede tarafsız ve herkesi kucaklayan konumunu ortaya koyarsa vatandaşlarımız tarafından takdir edilir. Bizler hizmet ettiğimiz her alanda kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum temsilcileriyle birlikte uyum içinde hareket etmeliyiz.Arkadaşlar ilçenizdeki yapılan yatırımları yerinde görüp teşhis edin. Yapılan yatırımlarda eksik gördüğünüz kısımları ilgili kurumlarla paylaşın. Bizlerin yöneleceği konuların başında eğitim ve toplumsal sorunlar gelmelidir. Bunların yapılmadığı yerlerde sağlıksız bir toplum oluşur.'' dedi.

Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabrı Kılıç, Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Hasan Balcı ve Mehmet Aktaş İlçe Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İbrahim Güven, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Ahmet Bahadır ve ilgili Kurum Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda;

1) İlin Genel Asayişi ve sorunları görüşüldü, alınması gereken tedbirler değerlendirildi.

2) Metruk binaların yıkımı konusunda ilerleme sağlandığı değerlendirildi ve hassasiyet vurgusu yapıldı.

3) Bağımlılıkla mücadele konusu alınacak tedbirler görüşüldü.

4) Tütün ürünleri denetimlerinin artırılması ve gereken tedbirlerin alınması konusu görüşüldü.

5) İlçedeki yatırımların takibi ve sonuçlandırılması görüşüldü.

6) 01.11.2019 tarihi ile Trafikte geçiş üstünlüğü sağlayan 'çakar lamba' kullanımında yeni dönem başladı. İlçelerimizde bu konuda trafik denetimlerinin artırılması konusu görüşüldü.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876