Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

ASKIDA GENÇ BİLET kampanyasını başlattık
banner852

Sizlerin ailenize, sıcak yuvanıza, güzel anne yemeklerine hasret kaldığınızı çok iyi biliyorum. Hayatınızın en önemli döneminde ayaklarınızın üstünde durma çabanızı takdirle karşılıyorum. Maalesef ki Ülkemiz koşullarında artan mazot, benzin fiyatları otobüs biletlerine yansımış durumda. Sizler bu bayram sıcak yuvanıza kavuşabilin diye Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri olarak 81 ilin tamamının katkısı, Gençlik Kolları Genel Merkezimizin desteğiyle birlikte “ASKIDA GENÇ BİLET” kampanyasını başlattık.

Kampanyamız sayesinde üniversite öğrencilerimiz rahatlıkla çok uygun fiyatlara bilet alabileceği bir sistem oluşturduk. Türkiye’nin dört bir yanından sizler ailelerinizle birlikte bayramınızı güzel geçirebilin diye bütün örgütlerimizle bu kampanyaya destek oluyoruz.

askidagencbilet.com internet sitemize üniversite öğrencilerimiz öğrenci mail adresleriyle giriş yaparak gideceğiniz yere biletlerini alıp, kupon kodunu kullanarak yolculuk yapabilirsiniz.

Bu bayramda üniversiteli kardeşlerim, sevdiklerinden uzak kalmasın hasret kaldığınız anne yemeklerine kavuşabilsin diye “ ASKIDA GENÇ BİLET” dayanışma ağımızı başlatıyoruz.

UMUDU SEVGİYE ÇEVİRME VAKTİ.

ÖYKÜ ÖZKAN

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SAMSUN

İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

Anahtar Kelimeler:
ASKIDA GENÇ BİLETSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876