Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Atakum Belediyesi Fahiş Fiyatları Denetliyor

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde faaliyet gösteren market, süpermarket, zincir marketlerde, kırtasiyelerde fiyat ve etiket denetimi yapıldı. Ürünlerin fahiş fiyattan satılarak yurttaşın mağdur edilmesinin önüne geçmek amacıyla yapılan denetimlerde başta temel gıda ürünleri olmak üzere pek çok kalemde üründe etiket kontrolü gerçekleştirildi.

DENETİMLER SÜRECEK

Haksız kazancın önüne geçmek ve yurttaşın mağdur olmaması için rutin denetimlerini sürdürdüklerini ifade eden Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “’Atakumluların fahiş fyat uygulamaları ile kandırılmalarına ve  alım güçlerinin düşmesine izin vermeyeceğiz. Ekonomik açıdan yaşadığımız bu zorlu süreçte Atakum’un tüketici haklarını korumak için yoğun mesai harcıyoruz. Denetimlerimizi artırarak devam ettireceğiz ‘’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İffan 3 yıl önce

Şu atakum belediyesinde pazargünü esenevlerdeki pazarı denetleme gün akşamakadar zabıta göremiyoruz orada bütün kaldırımları evlerin önlerini kasa burada tezga ve aralarını kaldırımlara dolduruyor pazarcılar insanlar bişey söyleyince kavga cıkıyor bu nasıl belediyecilik zabıtalar bu işi görüyor ama hicbişey demiyorlar başkana kacdefa telefonla bu işi iza etdik ama umurunda deyil galiba şu Bafra pazarcılar carşamba pazarcılar illAllah dedirtiyor sakinleri müşteriye birde cok barıp gürültü yapıyorlar hani yasaktı neredesin sayın başkan zapıta